Calendare foto de perete

Acolo unde decorațiunile și organizarea se intersectează

Decorațiuni care se schimbă în fiecare lună

Decorațiuni care se schimbă în fiecare lună

Cu ajutorul calendarelor foto de perete, nu doar că puteți să vă organizați sarcinile și evenimentele și să le aveți întotdeauna în fața ochilor, ci veți adăuga și un element decorativ foarte dinamic în orice încăpere, bucurându-vă de o imagine nouă în fiecare lună. Realizate din materiale de înaltă calitate, calendarele noastre folosesc un sistem de legare cu spirală, cu o agățătoare care vă permite să întoarceți paginile foarte ușor.

Alegeți dimensiunea ideală pentru dvs.

Găsiți finisajul perfect pentru dvs.

photoproduct

Calendare fotografice

Bucurați-vă de imaginile dvs. pe hârtie fotografică Crystal Archive DP II de la Fujifilm, disponibilă în finisaj lucios, mat și satin. Această hârtie fotografică se distinge prin durabilitate și excelenta redare a culorilor.

Calendare imprimate

Calendare imprimate

Imprimarea digitală vă oferă o mai bună lizibilitate la scrierea în calendar, deoarece hârtia absoarbe cerneala cu ușurință. Alegeți dintre opțiunile disponibile pe cea care vă place cel mai mult, de la suprafețe mate la finisaje texturate, pentru o senzație tactilă mai naturală.

Găsiți inspirație în galeria noastră!

Alegeți dintr-o gamă largă de modele pentru calendarul dvs.

Alegeți dintr-o gamă largă de modele pentru calendarul dvs.

Creați un calendar complet personalizat

Alegeți propriile culori

Alegeți propriile culori

Puteți ajusta liber culorile textului, fundalului, zilelor de sărbătoare și de duminică, precum și opacitatea. În felul acesta, puteți crea calendarul dorit, utilizând culori care să corespundă cu cele din fotografiile dvs.

Adăugați sărbători oficiale și date importante

Adăugați sărbători oficiale și date importante

În meniul „Holidays” (Sărbători), puteți găsi o listă prestabilită cu sărbători din țara aleasă și regiunile corespunzătoare. Lista cu sărbătorile poate fi modificată sau extinsă. Cu alte cuvinte, puteți elimina sau adăuga sărbători, zile de naștere sau alte evenimente importante.

Ajustați dimensiunea calendarului

Ajustați dimensiunea calendarului

În conformitate cu modelul calendarului, puteți ajusta procentual dimensiunea tabelului calendarului. Puteți reduce dimensiunea, astfel încât fotografia să fie în centrul atenției, sau o puteți mări, pentru a pune în prim plan programul și zilele importante.

Partajați calendarul

Partajați calendarul

Puteți împărtăși proiectul dvs. cu oricine doriți în câteva clicuri. Arătați calendarul familiei sau prietenilor, astfel încât aceștia să poată face comentarii legat de el sau să-l poată comanda. De asemenea, dacă sunteți profesionist, puteți să îl vindeți direct clienților dvs.

De ce să cumpărați de la Saal Digital?

Suntem un laborator fotografic profesionist, dedicat trup și suflet artei fotografice. Ne străduim mereu să ne dezvoltăm produsele, pentru a atinge standarde mai înalte și pentru a satisface nevoile clienților noștri. În calitate de furnizor modern de servicii online, ne-am specializat în produse fotografice de înaltă calitate, inclusiv calendare de perete personalizate, calendare de birou și calendare de familie.

Fără logo-ul producătorului

Fără logo-ul producătorului

Niciunul dintre produsele noastre nu conține logo-ul nostru. Veți primi un produs complet neutru.

Livrare rapidă

Livrare rapidă

Vă veți primi foarte repede produsul fotografic. Datorită timpilor producție de doar câteva zile lucrătoare, nu veți aștepta prea mult.

Satisfacție garantată

Satisfacție garantată

La Saal Digital, procesul de comandă este lipsit de orice stres. Aceasta pentru că satisfacția dvs. reprezintă elementul central al filosofiei noastre.

Comandă fără riscuri

Comandă fără riscuri

Pentru comenzile dvs. vă oferim diverse modalități de plată sigure. Puteți alege să plătiți prin debitare directă, prin card de credit sau prin PayPal.

Calitate profesională

Calitate profesională

Credem în fabricarea de produse fotografice de înaltă calitate, care excelează mereu. Cu noi, fotografiile dvs. sunt pe mâini bune!

Creați acum
Creați acum