Calendare foto de birou

Un calendar unic pentru biroul dvs.

Calendare de birou

Calendare de birou

Calendarele noastre de birou oferă o legare metalică de înaltă calitate și un suport de carton stabil și reprezintă o decorațiune minunată pentru mese, bufete sau rafturi. Dacă doriți să vă organizați sarcinile și să aveți oricând un calendar la îndemână, calendarul de birou este perfect. Puteți să-l consultați rapid în orice moment, amplasându-l, de pildă, pe biroul dvs. sau pe noptieră. Nu este doar un accesoriu util, ci și o modalitate grozavă de a retrăi câte o amintire diferită în fiecare lună.

Calendare în formatul perfect pentru biroul dvs.

Suprafețe pentru calendarele de birou

Suprafețe pentru calendarele de birou

Alegeți din gama noastră de hârtie premium cu imprimare color de calitate superioară. Calendarele imprimate sunt ideale dacă doriți să scrieți pe ele cu un stilou sau creion, întrucât garantează o lizibilitate excelentă, finisajele mate și texturate reprezentând alegerea ideală.

Găsiți inspirație în galeria noastră!

gallery-image-00
gallery-image-01
gallery-image-02
gallery-image-03

Alegeți dintr-o gamă largă de modele pentru calendarul dvs.

Alegeți dintr-o gamă largă de modele pentru calendarul dvs.

Creați un calendar complet personalizat

Folosiți culorile dvs. preferate

Folosiți culorile dvs. preferate

Personalizați-vă la maximum calendarul de birou, alegând culorile preferate pentru zilele lucrătoare, sărbătorile legale, duminici și datele dvs. importante. De asemenea, puteți personaliza culoarea de fundal și gradul de opacitate al acesteia.

Adăugați sărbători legale și propriile dvs. date importante

Adăugați sărbători legale și propriile dvs. date importante

În meniul „Holidays” (Sărbători), veți găsi o listă prestabilită cu sărbătorile legale din țara aleasă și din regiunea corespunzătoare. În plus, puteți extinde sau modifica această listă cu ușurință prin simpla eliminare sau adăugare a propriilor dvs. date, precum zile de naștere, aniversări sau evenimente importante pentru dvs.

Alegeți dimensiunea tabelului de calendar

Alegeți dimensiunea tabelului de calendar

Dacă doriți mai mult spațiu pentru fotografiile dvs. sau preferați mai mult spațiu pentru a afișa zilele lunii, puteți modifica dimensiunea tabelului de calendar conform preferințelor.

Partajați calendarul

Partajați calendarul

Puteți împărtăși proiectul dvs. cu oricine doriți în câteva clicuri. Arătați calendarul familiei sau prietenilor, astfel încât aceștia să poată face comentarii legat de el sau să-l poată comanda. De asemenea, dacă sunteți profesionist, puteți să îl vindeți direct clienților dvs.

De ce să cumpărați de la Saal Digital?

Suntem un laborator fotografic profesionist, dedicat trup și suflet artei fotografice. Ne străduim mereu să ne dezvoltăm produsele, pentru a atinge standarde mai înalte și pentru a satisface nevoile clienților noștri. În calitate de furnizor modern de servicii online, ne-am specializat în produse fotografice de înaltă calitate, inclusiv calendare de perete personalizate, calendare de birou și calendare de familie.

Fără logo-ul producătorului

Fără logo-ul producătorului

Niciunul dintre produsele noastre nu conține logo-ul nostru. Veți primi un produs complet neutru.

Livrare rapidă

Livrare rapidă

Vă veți primi foarte repede produsul fotografic. Datorită timpilor producție de doar câteva zile lucrătoare, nu veți aștepta prea mult.

Satisfacție garantată

Satisfacție garantată

La Saal Digital, procesul de comandă este lipsit de orice stres. Aceasta pentru că satisfacția dvs. reprezintă elementul central al filosofiei noastre.

Comandă fără riscuri

Comandă fără riscuri

Pentru comenzile dvs. vă oferim diverse modalități de plată sigure. Puteți alege să plătiți prin debitare directă, prin card de credit sau prin PayPal.

Calitate profesională

Calitate profesională

Credem în fabricarea de produse fotografice de înaltă calitate, care excelează mereu. Cu noi, fotografiile dvs. sunt pe mâini bune!

Creați acum
Creați acum