Creați-vă fișierele în Photoshop

Creați-vă fișierele în Photoshop

Pentru a vă crea produsele foto în Photoshop, puteți descărca șabloane Photoshop create special pentru fiecare produs. Aceste șabloane sunt concepute cu dimensiunile exacte ale produsului foto și includ linii directoare pentru a vă ajuta în procesul de proiectare. Puteți găsi fișierele PDF pentru fiecare produs în zona Professional din categoria respectivă. Mai întâi, selectați produsul pe care doriți să îl proiectați în cadrul categoriei respective și va fi afișată o listă de formate disponibile. Apoi puteți descărca modelul dorit pentru a începe proiectarea.

Hardcover Photo Book PSD in website

Fișiere PSD

Toate fișierele PSD includ linii directoare privind sângerările, pe care trebuie să le luați în considerare atunci când plasați elementele în designul dvs. Asigurați-vă că vă poziționați elementele la o distanță suficientă față de zona de sângerare. Pentru produsele cu mai multe pagini, cum ar fi albumul foto, veți găsi linii directoare care indică diferite secțiuni ale albumului. Coperta PSD este împărțită în trei zone:

 1. Coperta din spate
 2. Copertă față
 3. Spine
  Dimensiunea coloanei vertebrale depinde de numărul de pagini și este reprezentată de două linii în mijloc, în timp ce liniile din jur indică întinderea pliului.
 4. Linia de sângerare
  Evitați să plasați imagini sau obiecte pe această linie.

Cover PSD in Photoshop

Șablonul PSD pentru paginile interioare este împărțit în două secțiuni:

 1. Pagina centrală
  Centrul pliat al unei pagini duble.
 2. Linia de sângerare
  Evitați să plasați imagini sau obiecte pe această linie.

Spreads PSD in Photoshop

Denumirea fișierelor cu mai multe pagini

Atunci când creați un produs cu mai multe pagini, cum ar fi o Carte foto sau un Calendar, este important să acordați atenție denumirii fișierelor. Pentru a asigura ordinea corectă a paginilor la încărcare, este esențial să redenumiți paginile utilizând numere secvențiale (01, 02 etc.). Acest lucru va aranja automat paginile produsului dvs. multipagină.

Fișier JPG

Puteți încărca fișiere JPG utilizând modul de încărcare PDF. Pentru rezultate optime, vă recomandăm să vă salvați fișierele în format JPG cu cea mai bună calitate posibilă și să selectați caseta de selectare a profilului ICC sRGB IEC61966-2.1.

Fișier PDF

Pentru a exporta desenul dvs. în format PDF cu rezultate optime, vă recomandăm să utilizați preset-ul digital Saal. Puteți descărca fișierul cu opțiuni de lucru aici. După ce descărcați și dezarhivați fișierul, deschideți Photoshop și mergeți la Edit (Editare ) în meniul de sus, apoi faceți clic pe Adobe PDF Preset (Prefigurare Adobe PDF). Se va deschide o nouă fereastră în care puteți face clic pe butonul Load (Încărcare ) și puteți selecta fișierul de presetare descărcat. Odată selectat, faceți clic pe Save as... și dați-i un nume de salvare.

Adobe PDF Preset window

Atunci când salvați fișierele ca PDF, alegeți Saal Digital Preset pe care l-ați salvat în fereastra Save Adobe PDF.

Save Adobe PDF with preset

Dacă nu folosiți preset-ul digital Saal, asigurați-vă de câteva detalii în setările Adobe PDF. Setați Compresia pe JPEG cu Calitate maximă. În secțiunea Output (Ieșire ), modificați conversia de culoare în Convert to Destination (Conversie la destinație ) și alegeți RGB Colour Space - sRGB IEC61966-2.1 în caseta Destination (Destinație ).

Fișier PDF cu mai multe pagini

Puteți salva mai multe documente ca un singur fișier PDF multipagină. Accesați File > Automate > PDF Presentation (Fișier > Automatizare > Prezentare PDF). În caseta de dialog Output options (Opțiuni de ieșire ), selectați caseta de selectare Multipage Document (Document multipagină ). În secțiunea Source files (Fișiere sursă ), adăugați fișierele pe care doriți să le includeți în documentul PDF multipagină. Dacă selectați Add open files (Adăugare fișiere deschise ) se vor include toate fișierele deschise în prezent în Photoshop. De asemenea, puteți utiliza butonul Browse (Căutare ) pentru a adăuga fișiere salvate. Aranjați paginile în ordinea dorită, asigurându-vă că prima este coperta. În cele din urmă, faceți clic pe butonul Save (Salvare ) pentru a crea PDF-ul multipagină.

PDF Presentation window

 

Setarea limbii dvs. nu corespunde limbii acestui site web. Vă rugăm să alegeți:

Setarea limbii dvs. nu corespunde limbii acestui site web. Vă rugăm să alegeți: