Creați-vă fișierele în InDesign

Creați-vă fișierele în InDesign

În Zona Profesională puteți descărca șabloane InDesign pentru diverse produse foto la alegere. Șabloanele se bazează pe dimensiunile exacte ale produsului foto și conțin o serie de orientări, care sunt explicate mai jos, folosind un șablon pentru o Carte foto.

Copertă

 1. Acesta este formatul brut al paginilor, inclusiv sângerările. Zona dintre 1 și 2 reprezintă sângerarea și nu va fi vizibilă în produsul final.
 2. Limitează zona de design și reprezintă formatul final.
 3. Nici o parte importantă a imaginii sau a textului nu trebuie plasată în afara acestei linii.
 4. Aceasta este zona de pliere a copertei.
 5. Este coloana vertebrală a cărții.

Ghiduri pentru copertă

Coperte speciale

Puteți să vă îmbunătățiți coperțile lucioase, mate și albe din imitație de piele artificială adăugând imagini, cliparts și text. Cu toate acestea, din cauza limitărilor de material, unele coperte speciale permit doar text și clipart, nu și fișiere de imagine. Alternativ, pentru o notă mai personală, explorați albumul foto Professional Line cu opțiunea de copertă de imprimare acrilică sau din metal periat

Pagini interioare

 1. Acesta este formatul brut al paginilor interioare, inclusiv sângerările. Zona dintre 1 și 2 reprezintă sângerarea și nu va fi vizibilă în produsul final.
 2. Limitează zona de design și este formatul final.
 3. În afara acestei linii nu trebuie să fie plasate părți importante de imagine sau text.

Ghidul paginilor interioare

Vă rugăm să acordați atenție următoarelor detalii:

 • Spațiul de culoare: Utilizați întotdeauna sRGB pentru datele dumneavoastră.
 • Distanța minimă: Nu așezați elementele direct pe linia de sângerare. Cu alte cuvinte, vă rugăm să acoperiți întreaga pagină sau să lăsați o distanță de aproximativ 1 cm față de linia de sângerare. În caz contrar, s-ar putea să obțineți halouri de margine sau să tăiați elemente importante din imagine.
 • Fonturi: Vă rugăm să rețineți că toate fonturile trebuie să fie întotdeauna încorporate în fișierul PDF; alternativ, le puteți, de asemenea, converti în trasee.
 • Dimensiunileminime ale fonturilor: Rețineți că dimensiunile fonturilor diferă în funcție de fonturi. Fonturile Sans-serif, normale sau bold, trebuie să aibă cel puțin 8 pt (măsurătoare folosind fontul Arial), în timp ce fonturile Serif trebuie să aibă cel puțin 10 pt (măsurătoare folosind Times New Roman).
 • Fonturi ușoare: Dacă ponderea unui font este Light, dimensiunea trebuie să fie de cel puțin 12 pt. Dacă un text ușor este pe un fundal întunecat, dimensiunea fontului trebuie să fie de cel puțin 14 pt.
 • Lățimea accidentului vascular cerebral: Lățimea accidentului vascular cerebral al liniilor nu trebuie să fie mai mică de 1 pt.
 • Bleed: Valoarea sângerării și a spațiului de îmbinare se aplică întotdeauna la o pagină și, prin urmare, trebuie luată în considerare pentru fiecare pagină dintr-un Calendar, precum și în Cărțile foto (de exemplu, valoarea x 2 pentru stânga și dreapta).
 • Înainte de a plasa comanda, vă rugăm să verificați de două ori cu atenție toate paginile. În cazul în care există probleme, vă rugăm să contactați echipa noastră de asistență. Puteți examina toate detaliile în ecran complet. Nu suntem responsabili pentru eventualele greșeli din produs, dacă acestea v-au fost vizibile în previzualizare.
 • Export PDF: Vă rugăm să nu folosiți semne de înregistrare sau de tăiere
 • Fișierele PDF trebuie să fie optimizate în Adobe Acrobat Pro
 • Puteți încărca fișierele PDF sau JPG în magazinul online.

Album foto:

 • Numărul de pagini specificat nu include coperta.
 • Pentru întreaga copertă a albumului foto (față și verso) este necesar un singur fișier PDF.
 • Interiorul copertei din față și din spate va fi, de asemenea, tipărit. Dacă doriți ca aceasta să fie albă, vă rugăm să lăsați goală prima pagină din prima pagină și ultima pagină din ultima pagină. (Albumul foto începe imediat cu prima pagină).

Export PDF

Atunci când utilizați funcția de export PDF (recomandată atunci când folosiți InDesign și QuarkXPress), vă sugerăm să folosiți Imprimare de înaltă calitate la export sau să utilizați preset-ul nostru Adobe PDF Saal Digital. În Ieșire, vă rugăm să schimbați spațiul de culoare țintă în Spațiul de culoare RGB - sRGB IEC61966-2.1 (a se vedea captura de ecran de mai jos). Dacă utilizați funcția Double Pages (pentru albume foto) cu un program de machetare, cum ar fi QuarkXPress sau InDesign, asigurați-vă că ați selectat caseta de selectare Print Sheets (QuarkXPress = Mounting Surfaces). Este important ca noi să primim fiecare pagină dublă ca o pagină în PDF.

Vă rugăm să rețineți că caseta de selectare Use interface settings of the document (Utilizați setările de interfață ale documentului ) este activată atunci când utilizați șabloanele noastre (a se vedea captura de ecran de mai jos) .

Nu trebuie să combinați PDF-urile (Coperta dublă și paginile interioare), dar puteți încărca și 2 PDF-uri.

Vă rugăm să vă optimizați întotdeauna PDF-ul înainte de a-l încărca pentru a reduce cantitatea de date și pentru a converti orice măști, transparențe și metadate care ar putea cauza probleme în timpul importului.

Meniul Export Adobe PDF

Trimmming (pentru Export PDF): În câmpul de export PDF de la Marks and Bleeds (Mărci și sângerări ), vă rugăm să folosiți caseta de selectare Use interface settings of the document (Utilizați setările de interfață ale documentului), dacă ați definit anterior tăierea în document.

Meniul Export Adobe PDF

Adobe PDF Presets (Presetări Adobe PDF): Pentru a evita problemele legate de producerea de date imprimabile, vă oferim de asemenea un export PDF opțiunile noastre de lucru Saal Digital pentru a le descărca gratuit. Le puteți utiliza pentru toate versiunile InDesign. Vă rugăm să descărcați opțiunile de lucru de aici și să le instalați pe computerul dumneavoastră.

Pentru a încărca opțiunile de lucru în InDesign sau Photoshop, faceți clic pe File (Fișier ) și, la Adobe PDF Presets (Presetări Adobe PDF), selectați Define (Definire). Apoi faceți clic pe Load și selectați Saal Digital.joboptions din locația salvată pe computer.

Acum puteți selecta profilul Saal Digital în Adobe PDF Presets și apoi exportați PDF-ul.

Presetări Adobe PDF InDesign

 

Setarea limbii dvs. nu corespunde limbii acestui site web. Vă rugăm să alegeți:

Setarea limbii dvs. nu corespunde limbii acestui site web. Vă rugăm să alegeți: