Creați un cont Saal Digital Professional

30% oprit până când 31/01/2024

În aceste vremuri dificile, este important să rămânem uniți, iar noi dorim să facem ceva pentru a vă sprijini. Prin urmare, până la 31/01/2024, am decis să creștem nivelul de pornire pentru reducerea noastră profesională la 30%.

10% 30% reducere*

Valabil până la 31/01/2024

Rabat garantat la toate produsele timp de cel puțin 12 luni

15% 30% rabat*

Valabil până la 31/01/2024

De la o valoare medie a comenzilor de produse de 500.00 Lei pe lună sau 6000.00 Lei în ultimele 12 luni

20% 30% rabat*

Valabil până la 31/01/2024

De la o valoare medie a comenzilor de produse de 1000.00 Lei pe lună sau 12000.00 Lei în ultimele 12 luni

30% reducere, sau mai mult*

Contactați-ne dacă depășiți aceste cifre de afaceri și vom lua legătura cu dvs.

* Rabat valabil la toate produsele timp de 12 luni de la începutul termenului. Rabatul va fi ajustat imediat după atingerea pragului de încasări. O eventuală retrogradare va avea loc doar dacă pragul de încasări nu este atins după 12 luni. Pragul de încasări înseamnă suma facturată, minus TVA și costuri de expediție. Nu se poate combina cu alte promoții și vouchere.

Pentru fotografi, agenții și liber-profesioniști

Sunteți fotograf, agenție sau societate comercială? Doriți să vindeți clienților dvs. produse foto profesionale de cea mai bună calitate? În acest caz, Saal Digital este partenerul ideal pentru dvs. Tocmai v-ați început propria afacere? Vă vom susține de la început și vă vom acorda un rabat de 10% la toate produsele. În funcție de volumul comenzilor, rabatul dvs. poate crește.

Prezentare generală a condițiilor

  • Rabatul dvs. personal este stocat direct în contul dvs. după înregistrarea cu succes
  • Beneficiați de un rabat de 10% la toate produsele, chiar de la început
  • Nu există o cifră de vânzări minimă
  • Posibilitatea de a obține un rabat mai mare la atingerea cifrei de afaceri nete specificate
  • Nu există taxe sau limită de timp
  • Nu se poate combina cu alte oferte și vouchere
  • Netransferabil

Avantajele dumneavoastră cu un cont profesional

Zona pentru profesioniști

În zona pentru profesioniști veți găsi informații privind dimensiunile, calibrarea și pregătirea datelor. Cu plugin-urile noastre Saal Design pentru Adobe Photoshop și Adobe InDesign, precum și cu ajutorul instrumentului nostru profesional de încărcare, vă puteți proiecta produsele în propriul dvs. software.

Profiluri ICC

Managementul culorilor pentru profesioniști. Lucrați în conformitate cu specificațiile ICC pentru a asigura cele mai bune rezultate posibile. Utilizați profilurile noastre ICC pentru calibrare pentru un rezultat optim al culorilor.

Sample Products

Program de produse de probă

Reducere de 50% la produsele de probă. Creați-vă propriul portofoliu personal și prezentați clienților dvs. produse de înaltă calitate, cum ar fi albume foto, artă murală și cărți. Reducere de 50% la produsele de probă.

Professional Line

Linia profesională

Oferiți clienților dvs. acel ceva în plus. Lucrate manual, cu o husă din piele și, ca întotdeauna, fără logo-ul producătorului. Produsele noastre Professional Line, cu acrilic de lux și husă din piele întoarsă, oferă o experiență cu totul specială. Prezentarea atractivă este completată de cutia de cadou exclusivă.

Prin ce se diferențiază Saal Digital

Calitate de top

La Saal Digital, credem în producția de articole fotografice de nivel înalt, cu finisaje de calitate superioară. Ne propunem să vă oferim mereu cea mai bună calitate. Cu noi, fotografiile dvs. sunt pe mâini bune!

Livrare rapidă

Vă veți primi produsul fotografic cât mai curând posibil. Timpul de producție fiind de doar câteva zile lucrătoare, nu va trebui să așteptați mult. Pentru o livrare și mai rapidă, puteți alege opțiunea de expediere expres.

Direct de la producător

Pentru noi, transparența este importantă: la Saal Digital primiți toate comenzile direct de la producător. Aceasta garantează o livrare rapidă și o comunicare fără probleme.

Nicio siglă de producător

Niciunul dintre produsele noastre nu conține sigla producătorului. Drept rezultat, primiți un produs complet neutru, fără simboluri sau ștampile care să distragă atenția.

Comandă fără riscuri

Oferim o varietate de opțiuni de plată sigure pentru comenzile dumneavoastră.

Satisfacție garantată

La Saal Digital, procesul de comandă este lipsit de orice stres. Întrucât satisfacția dvs. reprezintă elementul central al filosofiei noastre, ne dorim să fiți mereu încântați de produsele comandate. Cu toate acestea, în cazul în care aveți reclamații, ne vom strădui să găsim rapid o soluție satisfăcătoare. Indiferent dacă repetăm comanda sau vă oferim un voucher ori un credit, vom remedia problema!

Cele mai frecvente întrebări despre contul profesional

Reducerea profesională va fi aplicată automat comenzilor mele?

Nu, pentru a beneficia de reducerea respectivă, trebuie să fiți conectat la contul dumneavoastră.

Ce înseamnă cifră de afaceri netă?

Cifra de afaceri netă este valoarea totală a facturii fără taxe sau costuri de expediție. În plus, și comenzile returnate vor fi scăzute din valoarea calculată a cifrei de afaceri nete.

Ce se întâmplă dacă vânzările mele sunt sezoniere?

Aceasta nu este o problemă; câtă vreme vă realizați obiectivul de vânzări nete pentru nivelul de rabat respectiv în timpul celor 12 luni anterioare, vă veți menține acest rabat și pentru următoarele 12 luni.

Mai există și alte beneficii?

Avem oferte exclusive individuale pentru expoziții / proiecte / comenzi en-gros. Informații suplimentare pot fi găsite aici.

Cum pot aplica pentru un rabat mai mare?

Dacă vă calificați pentru un rabat mai mare, vă rugăm să ne contactați prin intermediul acestui formular. Vom examina individual cazul dvs.

Creați acum