Vânzări pe portalul foto: Vouchere, liste de prețuri și seturi de produse

Vânzări

Maximizați profiturile dvs.

Liste de prețuri

Sistemul nostru eficientizează gestionarea listelor de prețuri, oferindu-vă flexibilitatea de a defini și ajusta prețurile finale pentru ofertele dumneavoastră. Aceasta include produse fizice, descărcări digitale, seturi de produse pe care le-ați asamblat și pachete complete de descărcare din galerii. Aveți libertatea de a alege formate sau finisaje specifice pentru produsele foto fizice și de a vă vizualiza instantaneu marjele de profit în timp ce stabiliți prețurile de vânzare. Alegeți între marjele de profit bazate pe procente sau absolute. În plus, funcția noastră de înfrumusețare a prețurilor asigură că prețurile sunt rotunjite, prezentând clienților dvs. o cifră mai plăcută din punct de vedere estetic, îmbunătățind experiența generală de cumpărare.

Produse foto fizice și descărcări

Oferă descărcări de fișiere și produse foto fizice. Adaptați-vă ofertele prin selectarea unor formate, finisaje și suplimente specifice la prețuri unice. Stabiliți prețuri distincte pentru descărcări în funcție de rezoluție și de opțiunile de pachet. Pentru clienții al căror pachet de ședință foto include deja descărcări, oferiți o experiență de descărcare fără întreruperi, fără a naviga prin procesul de plată.

Seturi de produse și Upsells

Creați pachete personalizate care combină descărcările cu produse foto fizice pentru a spori potențialul de venituri. Definiți cantități specifice de produse foto sau de descărcări de fișiere, inclusiv opțiuni pentru toate descărcările din galerie, pentru a încuraja achizițiile suplimentare.

Promoții

Proiectați și implementați reduceri promoționale aplicabile în întreaga dvs. galerie sau în proiecte specifice, cu date de încheiere și valori de reducere personalizabile (procente sau sume fixe). Stabiliți sume minime de comandă și restricționați promoția la o singură utilizare per client, oferind trei niveluri de reduceri distincte pentru flexibilitate.

Vouchere

Îmbunătățiți-vă strategia de marketing prin generarea de coduri voucher unice, adaptate pentru clienți individuali sau pentru grupuri de clienți definite. Aceste vouchere pot fi personalizate pentru a oferi o reducere cu valoare fixă sau o reducere procentuală din valoarea totală a comenzii. Îmbunătățiți atractivitatea și eficiența voucherelor dvs. prin stabilirea unei valori minime a comenzii pentru aplicarea lor și prin specificarea aplicabilității lor la anumite tipuri de produse sau articole, asigurând promoții țintite care stimulează vânzările și implicarea clienților.

Integrare în fluxurile de lucru prin e-mail

Integrați-vă fără probleme promoțiile în fluxurile de lucru prin e-mail pentru a comunica eficient oportunitățile de reduceri clienților dvs. Utilizați această funcție pentru a anunța noi oferte și pentru a trimite memento-uri atunci când se apropie sfârșitul promoției - toate acestea cu scopul de a crește intenția de cumpărare și de a maximiza vânzările.

Să începem călătoria dvs.

Explorați Saal Photo Portal: creați galerii, proiecte și vindeți imagini cu ușurință. Înscrieți-vă gratuit pentru a explora în mod independent sau rezervați o demonstrație pentru o prezentare ghidată adaptată la fluxul dvs. de lucru. Începeți acum să vă construiți vitrina digitală!