Creați și vindeți proiecte în Photo Portal: Cărți foto, calendare

Proiecte

Puterea produselor proiectate

Colaj și design multiimagine

Concepeți proiecte unice folosind imaginile dvs. pentru a crea colaje captivante sau compoziții multi-imagini. Această caracteristică permite o ofertă de produse mai diversificată, permițându-vă să vindeți modele care încorporează mai multe imagini într-un singur format artistic.

Cărți foto, calendare și multe altele

Extindeți-vă oferta de produse cu proiecte de mare valoare, personalizabile, cum ar fi albumele foto și calendarele. Aceste articole oferă clienților opțiuni mai personalizate și mai memorabile, depășind imprimările standard pentru a include designul dvs. creativ și munca de compilare.

Duplicare și conversie

Simplificați procesul de creare a proiectelor fie prin duplicarea proiectelor existente, fie prin convertirea acestora în formate diferite. Această flexibilitate este neprețuită pentru crearea de variații care încorporează modificări de dorit, cum ar fi dimensiuni sau finisaje alternative. Fie că doriți să reproduceți un proiect de succes pentru o altă linie de produse sau să ajustați un proiect pentru a satisface nevoile specifice ale clienților, funcționalitățile de duplicare și conversie simplifică procesul, asigurându-vă că puteți satisface în mod eficient diversele preferințe fără a începe de la zero de fiecare dată.

Adăugați la galerii

Integrați fără probleme proiectele dvs. personalizate în galerii alături de imagini individuale. Astfel, clienții pot vizualiza și achiziționa albumele foto, calendarele sau colajele dvs. unice direct de pe aceeași pagină pe care răsfoiesc celelalte lucrări fotografice ale dvs.

Împărtășește-ți proiectele

Această funcție transformă modul în care fotografii colaborează cu clienții pe proiecte. În loc de e-mailuri de tip "dus-întors" și întâlniri care necesită mult timp, partajați proiectele dvs. fotografice, cum ar fi albumele foto sau calendarele, direct pentru a primi feedback de la clienți. Clienții pot lăsa cu ușurință comentarii pentru a sugera modificări sau pentru a-și exprima preferințele chiar pe proiect. Economisiți timp prețios și implicați clienții mai eficient, făcând din fiecare proiect un succes al colaborării.

Condiții speciale

Plănuiți un proiect care necesită vânzarea în cantități mai mari? Platforma noastră se adaptează la nevoia dvs. de vânzări în vrac, oferindu-vă oferte individualizate atunci când vă propuneți să vindeți minimum cinci unități pe proiect. Navigați la Setări de vânzări pentru proiectul specific pe care intenționați să îl vindeți în volum. În cadrul acestor setări, veți găsi un buton Solicită condiții speciale conceput tocmai în acest scop. Folosiți această funcție pentru a vă optimiza strategia de vânzare pentru proiectele cu volum mai mare.

Să începem călătoria dvs.

Explorați Saal Photo Portal: creați galerii, proiecte și vindeți imagini cu ușurință. Înscrieți-vă gratuit pentru a explora în mod independent sau rezervați o demonstrație pentru o prezentare ghidată adaptată la fluxul dvs. de lucru. Începeți acum să vă construiți vitrina digitală!