Pagini de profil personalizate gratuite: Galerii de prezentare și proiecte | Photo Portal

Pagina de profil

Arată-ți stilul și portofoliul

Pagină de profil de marcă

Asigurați-vă un URL de marcă sub domeniul neutru photo-portal.shop, personalizabil cu numele de pagină ales de dumneavoastră. Acest link facilitează accesul direct la arta și fotografiile dvs. disponibile public, perfect pentru partajarea pe rețelele de socializare, pe site-ul web sau prin intermediul codurilor QR de pe cărțile de vizită. O modalitate simplificată de a conecta potențialii clienți la lucrările dvs.

Informații și personalizare a aspectului

Personalizați-vă aspectul profilului prin încărcarea logo-ului, alegerea unui antet și adăugarea unei descrieri personale a activității. Încorporați datele dvs. de contact și creați un link către paginile dvs. de socializare pentru o conectivitate mai largă. Selectați din diverse șabloane concepute pentru afișare optimă atât pe dispozitive mobile, cât și pe desktop, îmbunătățind prezența dvs. online.

Publicarea galeriilor și proiectelor

În afară de a împărtăși galerii sau proiecte specifice cu clienții, integrați-le în pagina principală a profilului dvs. Controlați setările de acces pentru a asigura vizibilitatea publică sau protejați-le cu parole. Această flexibilitate vă permite să gestionați modul în care munca dvs. este prezentată și accesată de un public mai larg.

Portofoliu online

Transformați-vă pagina de profil într-un portofoliu online dinamic, prezentându-vă talentul de fotograf, ilustrator sau artist. Organizați-vă și partajați-vă cu ușurință colecțiile, aplicând filigrane pentru a vă proteja proprietatea intelectuală. Această vitrină digitală este o soluție elegantă pentru a vă expune munca în fața potențialilor clienți și a comunității online mai largi.

Zona de autentificare (în curând)

Îmbunătățiți securitatea și simplificați accesul cu o zonă de conectare dedicată, adaptată pentru clienții dvs. În cazul în care clienții dvs. își rătăcesc URL-ul unic al galeriei sau codul QR, această funcție oferă o poartă de acces directă și sigură către galeriile lor. Prin simpla autentificare, aceștia redobândesc accesul la galeriile lor protejate, asigurând o experiență de navigare ușoară și sigură. Acest punct de acces centralizat simplifică navigarea și consolidează siguranța conținutului dvs. partajat.

Să începem călătoria dvs.

Explorați Saal Photo Portal: creați galerii, proiecte și vindeți imagini cu ușurință. Înscrieți-vă gratuit pentru a explora în mod independent sau rezervați o demonstrație pentru o prezentare ghidată adaptată la fluxul dvs. de lucru. Începeți acum să vă construiți vitrina digitală!