Opțiuni de plată pentru Photo Portal: PayPal, Carduri și multe altele

Metode de plată

Oferiți metode de plată fără probleme

PayPal

Securizate și rapide, tranzacțiile PayPal facilitează plățile imediate, asigurând că comenzile sunt procesate fără întârziere, presupunând că nu este necesară nicio aprobare manuală. De asemenea, reprezintă o opțiune convenabilă pentru primirea comisioanelor lunare, simplificând aspectele financiare ale vânzărilor dumneavoastră.

Carduri de credit și de debit

Acceptăm cele mai importante carduri de credit și de debit, inclusiv Visa și Mastercard, prin intermediul partenerului nostru de procesare securizată a plăților, Computop. Acest lucru asigură o tranzacție sigură, fără a stoca detaliile de plată ale clienților dumneavoastră, oferind liniște atât pentru dumneavoastră, cât și pentru clientela dumneavoastră.

Transfer bancar instantaneu

Transfer bancar instantaneu oferă o soluție de plată online rapidă și ușoară. Clienții sunt redirecționați către site-ul web al băncii lor pentru a finaliza plata, la fel ca un transfer bancar standard, dar facilitat de un furnizor de servicii de plată. Comerciantul primește o confirmare a tranzacției imediat după finalizarea plății, ceea ce permite procesarea și expedierea rapidă a comenzii, cu condiția să nu fie necesară aprobarea manuală. Notă: În prezent, acest serviciu este disponibil doar în Germania și Austria.

Apple și Google Pay

Simplificați experiența de plată a clienților dvs. cu confortul oferit de Apple și Google Pay. Aceste metode de plată permit tranzacții rapide și sigure direct de pe smartphone-uri sau tablete. Cu o simplă atingere, clienții pot aproba plățile, accelerând semnificativ procesul de plată.

Această soluție de plată modernă nu numai că îmbunătățește experiența de cumpărare, dar oferă și un plus de securitate și confidențialitate oferite de sistemele de plată Apple și Google. Comenzile sunt procesate imediat, trecând rapid la producție dacă nu este necesară o aprobare manuală.

iDEAL

Pentru clienții noștri olandezi, iDEAL oferă o metodă de plată online de încredere, permițând efectuarea de plăți prin intermediul aplicației propriei bănci sau al serviciilor bancare online. Deoarece iDEAL este un transfer bancar direct în contul nostru, clienții primesc imediat confirmarea comenzii, ceea ce ne permite să începem rapid producția dacă nu este stabilită o aprobare manuală.

Să începem călătoria dvs.

Explorați Saal Photo Portal: creați galerii, proiecte și vindeți imagini cu ușurință. Înscrieți-vă gratuit pentru a explora în mod independent sau rezervați o demonstrație pentru o prezentare ghidată adaptată la fluxul dvs. de lucru. Începeți acum să vă construiți vitrina digitală!