Locuri de muncă automatizate pentru fotografii și galerii QR | Photo Portal

Joburi foto și galerii de coduri QR

Pentru fotografii de grădiniță și școală

Sortare automată a codurilor QR

Generați cu ușurință carduri cu cod QR pentru fiecare participant la sesiunile dvs. foto, simplificând procesul de sortare a imaginilor în galerii individuale. Aceste carduri includ text personalizabil pentru consimțământul și instrucțiunile de acces conforme cu GDPR. Dacă datele participanților sunt colectate în prealabil prin înregistrare online sau prin import de date CSV, aceste informații pot fi tipărite direct pe carduri, simplificând gestionarea fluxului de lucru. Fotografiind codurile QR ale participanților, urmate de portretele acestora, fotografiile încărcate sunt sortate automat în galeriile individuale corecte.

Locuri de muncă structurate pentru fotografie

Funcția noastră Photo Jobs este concepută pentru a reproduce structura volumului de lucrări de fotografie în instituții precum școli, organizații, companii sau evenimente și sărbători de amploare, oferind o configurație de grup care restricționează accesul la galeriile partajate exclusiv membrilor grupului respectiv. Această organizare ajută la gestionarea și supravegherea eficientă a diferitelor grupuri.

Carduri de acces personalizate cu cod QR (în curând)

Personalizați cardurile cu coduri QR pentru a se potrivi stilului dvs. și pentru a face o primă impresie puternică asupra participanților. Dincolo de furnizarea instrucțiunilor de acces, personalizați cardurile pentru a include coduri promoționale sau de voucher, încurajând participanții să acceseze și să cumpere din galeriile lor. Bucurați-vă de libertate creativă totală pentru a vă proiecta cardurile cu cod QR folosind software-ul nostru ușor de utilizat.

Înregistrare online

Facilitați colectarea datelor participanților înainte de ziua fotografiilor cu un URL sau un cod QR dedicat. Acest proces de preînregistrare economisește timp, asigură conformitatea cu GDPR prin colectarea în avans a consimțământului și face ca informațiile participanților să fie disponibile în secțiunea de contact a jobului sau în galeria de coduri QR. Formularul online permite participanților să își selecteze grupul și oferă informații esențiale pentru ziua foto, inclusiv notificări ulterioare de acces la galerie prin fluxuri de lucru prin e-mail.

Import listă CSV

Importul de liste CSV vă permite să vă integrați în mod eficient clienții și participanții prin importarea datelor preexistente direct în sistem. Această caracteristică simplifică procesul prin precompletarea cardurilor QR Code cu datele participanților, integrându-se perfect cu fluxurile de lucru prin e-mail pentru o comunicare îmbunătățită. Este ideală pentru pregătirea zilelor foto, deoarece elimină colectarea manuală a datelor și valorifică sortarea automată pentru a organiza fotografiile.

Sortare manuală

Sortarea manuală oferă o alternativă flexibilă pentru fotografii care preferă să nu utilizeze codurile QR. Prin simpla selectare a primei fotografii a fiecărui participant din cadrul unui dosar, sistemul nostru creează automat galerii individuale pentru fiecare persoană. Această metodă simplifică organizarea fotografiilor fără a fi nevoie de carduri cu coduri QR, oferind un flux de lucru eficient pentru orice zi foto.

Grupuri și subgrădini individuale

Grupurile și subgrădinițele individuale din cadrul unui loc de muncă oferă participanților un acces personalizat. Subgrădinițele individuale, dedicate fiecărui participant fotografiat, oferă acces exclusiv prin intermediul unui URL unic sau al unui cod QR, cu înregistrare opțională pentru un plus de securitate. Subgaleriile de grup sunt accesibile tuturor membrilor unui anumit grup, eficientizând accesul fără a fi nevoie de coduri QR separate, asigurând că numai membrii grupului relevant pot vizualiza și comanda din aceste galerii.

Seturi de produse și descărcări

Seturile de produse și descărcările îmbunătățesc experiența de fotografiere a volumului prin oferirea de pachete personalizabile. Personalizați ofertele cu printuri fizice, produse foto și descărcări digitale pentru a se potrivi nevoilor de grup sau individuale. Profitați de promoții și vouchere pentru a stimula comenzile la timp, permițând strategii de marketing flexibile și direcționate atât în cadrul subgrupurilor de grup, cât și al subgrupurilor individuale. Această funcție se adaptează la cerințele unice ale fotografiei de volum, oferind o soluție cuprinzătoare pentru vânzarea și partajarea imaginilor.

Să începem călătoria dvs.

Explorați Saal Photo Portal: creați galerii, proiecte și vindeți imagini cu ușurință. Înscrieți-vă gratuit pentru a explora în mod independent sau rezervați o demonstrație pentru o prezentare ghidată adaptată la fluxul dvs. de lucru. Începeți acum să vă construiți vitrina digitală!