Îmbunătățiți expozițiile cu Photo Portal: Coduri QR, legende, exporturi PDF/CSV

Expoziții

Conversia fără efort a expoziției în vânzare

Generator de coduri QR și legende

Expuneți-vă lucrările tipărite de Saal Digital într-o galerie fizică sau într-un studio, oferind vizitatorilor de la fața locului posibilitatea de a scana un cod QR pentru a comanda copii direct de pe Portalul foto. Această funcție vă permite să generați o legendă cu numele autorului, titlul imaginii și descrierea acesteia, alături de un cod QR care duce direct la imaginea din galeria online, gata de cumpărare. Faceți legătura între expunerea fizică și vânzările digitale fără efort.

Export PDF și CSV

Asigurați un acces ușor pentru vizitatorii galeriei pentru a scana și a comanda lucrările expuse, exportând legendele cu coduri QR în format PDF, gata de a fi tipărite și plasate lângă lucrările dvs. de artă. Dacă opțiunile noastre de proiectare a legendei nu vă satisfac nevoile, opțiunea de export CSV vă permite să vă personalizați legendele și codurile QR cu ajutorul unui software extern, asigurând un control deplin asupra modului în care prezentați declanșatoarele de vânzări alături de lucrările expuse.

Să începem călătoria dvs.

Explorați Saal Photo Portal: creați galerii, proiecte și vindeți imagini cu ușurință. Înscrieți-vă gratuit pentru a explora în mod independent sau rezervați o demonstrație pentru o prezentare ghidată adaptată la fluxul dvs. de lucru. Începeți acum să vă construiți vitrina digitală!