Folosiți Photo Portal pentru fotografiile pentru bebeluși și nou-născuți

Fotografii pentru copii și nou-născuți

Cu Saal Photo Portal

Organizați-vă sesiunile foto pentru bebeluși și nou-născuți în galerii și subgalerii infinite. Platforma noastră vă oferă posibilitatea de a prezenta produse foto încântătoare, adaptate noilor părinți. Simplificați selecția imaginilor cu ajutorul unor instrumente eficiente de feedback și comentarii. Începeți fără niciun risc, beneficiind de comisioane zero și de 10 GB de stocare gratuită!

Fotografii pentru copii și nou-născuți

Adaptat la fluxul dumneavoastră de lucru

Oricare ar fi nevoile dvs. în materie de galerii, proiecte sau flux de lucru, avem soluții pentru a le acoperi pe toate.

Reducere profesională

Bucurați-vă de o reducere 35 % la produsele foto fabricate de laboratorul nostru, vândute direct clienților dumneavoastră.

Partenerul dvs. de aprovizionare

Acoperim procesarea plăților, facturarea, fluxurile de lucru prin e-mail, producția, expedierea și îngrijirea clienților.

Venituri complete din descărcări

Păstrați toate profiturile din descărcările digitale vândute prin galeriile dvs., fără comisioane.

Fără comisioane

Păstrați 100% din profiturile obținute din vânzările de produse foto și descărcări.

Cum funcționează

  • Crearea galeriei: Aranjați cu ușurință fotografiile în galerii principale și secundare
  • Includerea de proiecte: Includeți proiecte precum albume foto sau felicitări
  • Implicarea cu feedback: Activați feedback-ul pentru o selecție eficientă a fotografiilor
  • Prețuri și oferte: Lista de prețuri pentru vânzarea produselor cu marje de profit definite
  • Oferte de pachete: Creați seturi de produse, combinând printuri și descărcări
  • Comenzi online pentru părinți: Părinții se loghează și comandă produse foto
  • Completarea laboratorului: Producție și livrare gestionate de Saal

Start rapid în 3 pași

Setări de bază

Începeți prin a vă furniza detaliile contului și ale facturării. Acceptați politica noastră GDPR, alegeți un tip de abonament și configurați metoda de plată preferată.

Lista de prețuri

Creați lista de prețuri inițială în secțiunea Vânzări. Selectați dintr-o varietate de produse de vândut și definiți marja de profit pentru a vă asigura profitabilitatea.

Galeria de creație

Creați prima dvs. galerie (standard sau QR code). Asociați-vă lista de prețuri în setările galeriei, publicați-o și sunteți gata să vă vindeți lucrările!

Galerii și subgalerii nelimitate

Extindeți-vă vitrina fotografică cu galerii principale și subgalerii detaliate, simplificând navigarea utilizatorilor și îmbunătățind experiența generală. Dincolo de simpla organizare, această funcție permite gestionarea fără probleme a portofoliului sau a sesiunii foto; puteți copia, muta sau elimina cu ușurință imagini din galerii, puteți accesa statisticile de vânzări și defini titluri și descrieri unice pentru fiecare fotografie. În plus, acest sistem permite crearea de produse personalizate direct din galerii, oferind expediere manuală către clienți, după cum este necesar, oferind o platformă versatilă atât pentru a vă prezenta cât și pentru a vă vinde lucrările.

Design mobil responsiv

Garantați că galeriile dvs. arată impecabil pe orice dispozitiv cu modele care se adaptează pentru o vizualizare optimă pe smartphone-uri. Selectați din diverse opțiuni de aspect, cum ar fi coloane simple sau duble pe dispozitivele mobile, și ajustați stilurile de prezentare a imaginilor pentru a răspunde la până la 90% dintre clienții care preferă să comande de pe dispozitive mobile.

Diferite modele de galerii

Personalizați prezentarea lucrărilor dvs. cu diferite modele de galerii, inclusiv cascadă, pătrate, tablă de artă sau moduri rotunjite potrivite pentru ecrane mai mari. Alegeți între stilurile de fundal întunecat și deschis pentru a vă completa fotografiile, asigurându-vă că lucrările dvs. sunt prezentate în cel mai atractiv mod posibil.

Feedback

Îmbunătățiți-vă fluxul de lucru cu feedback-ul clienților din cadrul galeriei, utilizând un sistem de evaluare cu coduri de culori (verde, portocaliu, roșu) și butoane de feedback. Facilitați comunicarea cu clienții și simplificați procesul de selecție prin convenirea unor semnificații de culoare, cum ar fi verde pentru aprobare, portocaliu pentru modificări și roșu pentru respingere, permițând filtrarea și luarea rapidă a deciziilor.

Liste de prețuri

Sistemul nostru eficientizează gestionarea listelor de prețuri, oferindu-vă flexibilitatea de a defini și ajusta prețurile finale pentru ofertele dumneavoastră. Aceasta include produse fizice, descărcări digitale, seturi de produse pe care le-ați asamblat și pachete complete de descărcare din galerii. Aveți libertatea de a alege formate sau finisaje specifice pentru produsele foto fizice și de a vă vizualiza instantaneu marjele de profit în timp ce stabiliți prețurile de vânzare. Alegeți între marjele de profit bazate pe procente sau absolute. În plus, funcția noastră de înfrumusețare a prețurilor asigură că prețurile sunt rotunjite, prezentând clienților dvs. o cifră mai plăcută din punct de vedere estetic, îmbunătățind experiența generală de cumpărare.

Colaj și design multiimagine

Concepeți proiecte unice folosind imaginile dvs. pentru a crea colaje captivante sau compoziții multi-imagini. Această caracteristică permite o ofertă de produse mai diversificată, permițându-vă să vindeți modele care încorporează mai multe imagini într-un singur format artistic.

Produse foto fizice și descărcări

Oferă descărcări de fișiere și produse foto fizice. Adaptați-vă ofertele prin selectarea unor formate, finisaje și suplimente specifice la prețuri unice. Stabiliți prețuri distincte pentru descărcări în funcție de rezoluție și de opțiunile de pachet. Pentru clienții al căror pachet de ședință foto include deja descărcări, oferiți o experiență de descărcare fără întreruperi, fără a naviga prin procesul de plată.

Seturi de produse și Upsells

Creați pachete personalizate care combină descărcările cu produse foto fizice pentru a spori potențialul de venituri. Definiți cantități specifice de produse foto sau de descărcări de fișiere, inclusiv opțiuni pentru toate descărcările din galerie, pentru a încuraja achizițiile suplimentare.

Să începem călătoria dvs.

Explorați Saal Photo Portal: creați galerii, proiecte și vindeți imagini cu ușurință. Înscrieți-vă gratuit pentru a explora în mod independent sau rezervați o demonstrație pentru o prezentare ghidată adaptată la fluxul dvs. de lucru. Începeți acum să vă construiți vitrina digitală!

Explorați galeria noastră de demonstrații

Demonstrația noastră Baby Gallery Demo vă permite să experimentați căldura și uimirea de a vedea și selecta suveniruri așa cum ar face-o clienții dumneavoastră. Cufundați-vă într-un mediu în care comentariile pline de dragoste se îmbină cu ușurința de a alege pachetele perfecte de produse. Navigați prin opțiuni transparente pentru a descărca imagini prețioase sau pentru a achiziționa proiecte personalizate care celebrează fiecare etapă importantă.

Fotopapier glänzend