Explorați Centrul de asistență și întrebările frecvente | Saal Photo Portal

Obțineți sprijinul de care aveți nevoie

Fie că sunteți în căutarea unor răspunsuri rapide în secțiunea Întrebări frecvente, a unor îndrumări detaliate în Centrul de asistență sau a unui suport personalizat prin intermediul formularului nostru de contact, suntem aici pentru a ne asigura că experiența dvs. cu Photo Portal este ușoară și de succes.

Obțineți sprijinul de care aveți nevoie

FAQ - Întrebări frecvente

Cine poate utiliza portalul foto?

Portalul foto este destinat fotografilor, designerilor, artiștilor digitali și întreprinderilor care doresc să își digitalizeze serviciile, permițând crearea de galerii și comenzi online pentru a spori veniturile. Acesta oferă instrumente de automatizare a marketingului și fluxuri de lucru specializate pentru fotografi, stimulând productivitatea. În plus, servește ca platformă de stocare și partajare pentru a colecta feedback de la clienți. Platforma găzduiește o gamă largă de cazuri de utilizare.

Ce tip de afaceri de fotografie sprijiniți?

Instrumentul nostru este ideal pentru fotografii de studio, portrete, nunți, familie, copii, ilustrații, peisaje, călătorii și multe altele. Oferim fluxuri de lucru specifice, cum ar fi lucrările foto și galeriile de coduri QR, pentru a automatiza sortarea imaginilor pentru lucrări de fotografie de volum, cum ar fi fotografia preșcolară și școlară, sport, evenimente și concerte.

Pot fi protejate galeriile pentru accesul anumitor utilizatori?

Da, puteți securiza accesul la galerii în trei moduri: solicitând înregistrarea și autentificarea utilizatorului, protejând galeriile cu o parolă sau partajând un link direct cu un cod specific pentru accesul exclusiv al utilizatorului.

Cum funcționează plățile și voi primi o factură?

În secțiunea decontări, veți vedea rezumatele lunare detaliate ale comenzilor, veniturilor și profiturilor. La jumătatea lunii, generăm o factură de decontare care reflectă profitul dvs., care este transferată automat către metoda de plată aleasă de dvs., fie că este vorba de un cont bancar sau de PayPal.

Cum funcționează facturarea pentru clientul final?

Noi ne ocupăm de facturare, inclusiv de personalizarea facturii cu logo-ul dvs. și gestionăm procesarea plăților pentru a elimina comisioanele pentru dvs. Facturile sunt trimise automat clientului final, împreună cu confirmarea expedierii.

Pot să vând fișiere descărcate?

Da, acceptăm descărcări de fișiere în diferite rezoluții, incluse în seturi de produse sau ca pachet complet de descărcare a galeriei, toate veniturile din descărcări ajungând direct la dvs.

Care este timpul de livrare tipic pentru expediere și cine îl plătește?

Timpii de expediere variază, de obicei în jur de o săptămână în majoritatea țărilor, cu detalii specifice pentru fiecare țară disponibile pe site-ul nostru. În mod normal, clientul final acoperă costurile de expediere, dar clienții Saal Prio și clienții acestora beneficiază de transport gratuit pentru comenzi care depășesc 50.00 Lei.

Portalul foto este într-adevăr gratuit?

Da, utilizarea tehnologiei Photo Portal nu implică nicio taxă și oferim un plan gratuit pentru stocarea în cloud. Costurile sunt suportate doar atunci când clienții finali comandă produse foto, în timp ce dumneavoastră păstrați toate veniturile din descărcări.

Ștergeți galerii și proiecte după o anumită perioadă?

Nu, nu vă vom șterge datele atâta timp cât mențineți un plan activ cu noi, la fel ca alte soluții de stocare în cloud de pe piață.

Cum vă ocupați de GDPR și de securitate?

Datele dvs. sunt criptate și stocate în siguranță în Germania, în conformitate cu legislația europeană. Oferim un acord de prelucrare a datelor care detaliază procedurile noastre de gestionare a datelor cu caracter personal și măsurile de securitate pe care le folosim pentru a asigura protecția datelor.

Centrul de asistență: Instrucțiuni și sfaturi pentru toate funcțiile

În Centrul de asistență veți găsi instrucțiuni complete și sfaturi practice pentru toate funcțiile noastre. Fie că sunteți nou sau experimentat, instrucțiunile noastre detaliate pas cu pas vă vor ajuta la fiecare pas.

Contactați asistențacheck
Datele dumneavoastră de contact au fost trimise cu succes. Vă mulțumim pentru mesajul dumneavoastră.

Obțineți 35 % în calitate de profesionist

Înscrieți-vă pentru un cont profesional și primiți o reducere de 35 % din prețul de listă Saal Digital pentru toate vânzările de produse foto realizate prin galeriile dumneavoastră. Fără taxe, fără expirare și cu aplicarea automată a reducerii la înscriere.