Posterul fotografic Satin | Portret FUJIFILM de la Saal Digital

Voucherul dvs. discovery de 75.00 Lei:* PF276-EXF

*Voucher în valoare de 75.00 Lei pentru postere. Valoare minimă a comenzii de149.75 Lei. Costurile de transport nu sunt incluse. Nu se poate combina cu alte oferte sau vouchere speciale. Poate fi valorificat o singură dată pentru fiecare gospodărie în parte. Valabil până la 30/04/2024.

O atingere specială de mătase

Posterul foto clasic cu textură fină de mătase oferă o senzație specială. Suprafața Silk este utilizată în fotografia publicitară și de portret și asigură o reproducere excelentă a culorilor și o stabilitate de lungă durată a imaginii.

Acest tip de poster este deosebit de potrivit pentru portrete profesionale și fotografii de nuntă și școlare.

Calitate uimitoare a posterului

Spectrul intens de culori favorizează o reproducere excelentă a imaginii și obține o nuanțare naturală. Mătasea face apel la simțul tactil și se distinge în mod vizibil de alte suprafețe.

Descoperiți celelalte suprafețe ale noastre. În colecția noastră oferim alte cinci suprafețe de afiș fotografic, inclusiv trei din gama noastră de afișe FineArt.

Silk Fujifilm

Reproducere excelentă a culorilor

Această hârtie fotografică cu finisaj satinat este rezultatul tehnologiilor moderne cu emulsie cu halogenură de argint, conector de cerneală și structură stratificată. Drept urmare, posterul prezintă detalii extraordinare în zonele luminoase și un spațiu de culoare larg.

Protecția fotografiei: Finisajul satinat special, mai aspru, face imposibilă scanarea imaginii. Drept urmare, posterul dvs. fotografic este protejat împotriva duplicării.

Creați acum
Creați acum