Posterul fotografic Satin | Portret FUJIFILM de la Saal Digital

Voucherul dvs. discovery de 75.00 Lei:* PF276-EXF

Silk
*Voucher în valoare de 75.00 Lei pentru postere. Valoare minimă a comenzii de149.75 Lei. Costurile de transport nu sunt incluse. Nu se poate combina cu alte oferte sau vouchere speciale. Poate fi valorificat o singură dată pentru fiecare gospodărie în parte. Valabil până la 31/12/2022.

O textură specială satinată

Posterul fotografic clasic cu raster fin satinat conferă o senzație specială. Suprafața Satin | Portret este utilizată în publicitate și în fotografiile tip portret și garantează o reproducere excelentă a culorilor și o stabilitate de durată a imaginilor.

Acest tip de poster este alegerea potrivită în special pentru portretele profesionale ori pentru fotografiile de nuntă și școlare.

Calitate uimitoare a posterului

Spectrul de culori intense favorizează reproducerea excelentă a imaginii, cu zone umbrite cu aspect natural. Suprafața Satin | Portret face apel la simțul tactil și iese în evidență clar față de alte suprafețe.

Descoperiți celelalte suprafețe pe care le oferim. Colecția noastră include alte cinci suprafețe pentru posterul fotografic, inclusiv trei în gama noastră de postere FineArt.

Silk Fujifilm

Reproducere excelentă a culorilor

Această hârtie fotografică cu finisaj satinat este rezultatul tehnologiilor moderne cu emulsie cu halogenură de argint, conector de cerneală și structură stratificată. Drept urmare, posterul prezintă detalii extraordinare în zonele luminoase și un spațiu de culoare larg.

Protecția fotografiei: Finisajul satinat special, mai aspru, face imposibilă scanarea imaginii. Drept urmare, posterul dvs. fotografic este protejat împotriva duplicării.

Creați acum
Creați acum