Posterul foto pe hârtie lucioasă Fujifilm de la Saal Digital

Voucherul dvs. Discovery în valoare de 75.00 Lei:* PF276-EXF

*Voucher în valoare de 75.00 Lei pentru postere. Valoare minimă a comenzii de149.75 Lei. Costurile de transport nu sunt incluse. Nu se poate combina cu alte oferte sau vouchere speciale. Poate fi valorificat o singură dată pentru fiecare gospodărie în parte. Valabil până la 31/07/2024.

Suprafața lucioasă a posterului

Afișul nostru clasic captivează prin suprafața sa lucioasă și prin performanța impresionantă a culorilor, care reflectă fotografiile dvs. atât în mod luminos, cât și realist. Imaginea dvs. va fi expusă pe hârtie foto Fujifilm Crystal Archive DP II Professional.

Posterul foto lucios este ideal pentru fotografiile color, deoarece tonurile vibrante ale acestora sunt deosebit de eficiente. Fotografiile alb-negru produc, de asemenea, rezultate excelente pe acest poster.

Un poster de înaltă calitate

Amestecul bogat de tonuri intense de negru și reproducerea fidelă a detaliilor garantează rezultate excelente atât în ceea ce privește imaginea, cât și textul. Finisajul extra lucios reproduce în mod natural nuanțele tenului și conferă compozițiilor dvs. vizuale un finisaj de înaltă calitate.

Setarea limbii dvs. nu corespunde limbii acestui site web. Vă rugăm să alegeți:

Setarea limbii dvs. nu corespunde limbii acestui site web. Vă rugăm să alegeți: