Posterul foto pe hârtie lucioasă Fujifilm de la Saal Digital

Voucherul dvs. Discovery în valoare de 75.00 Lei:* PF276-EXF

Glossy
*Voucher în valoare de 75.00 Lei pentru postere. Valoare minimă a comenzii de149.75 Lei. Costurile de transport nu sunt incluse. Nu se poate combina cu alte oferte sau vouchere speciale. Poate fi valorificat o singură dată pentru fiecare gospodărie în parte. Valabil până la 31/12/2022.

Suprafața lucioasă pentru postere

Posterul nostru clasic fascinează prin suprafața sa strălucitoare și prin coloritul impresionant, care vă reflectă fotografiile într-un mod luminos și realist. Imaginea dvs. va fi expusă pe hârtia fotografică Fujifilm Crystal Archive DPII Digital Professional.

Posterul foto lucios este ideal pentru fotografiile colorate, tonurile vibrante ale acestora devenind deosebit de impresionante. Pe acest tip de poster puteți obține un rezultat excelent și cu fotografiile alb-negru.

Un poster de înaltă calitate

Amestecul bogat de tonuri intense de negru și reproducerea fidelă a detaliilor garantează rezultate excelente atât în ceea ce privește imaginea, cât și textul. Finisajul extra lucios reproduce în mod natural nuanțele tenului și conferă compozițiilor dvs. vizuale un finisaj de înaltă calitate.

Creați acum
Creați acum