Minileporello

O mulțime de aplicații diferite

Datorită tehnicii speciale de pliere, albumele mini leporello au un format simplu și practic. Aranjați-vă cele mai frumoase amintiri de la nuntă într-un album mini leporello sau folosiți-l pentru a anunța nașterea copilului dvs. Se pretează de asemenea pentru prezentarea unui portofoliu și poate fi imprimat pe ambele fețe.

Diverse formate și tipuri de hârtie

Albumele mini leporello sunt disponibile în formate diferite și cu diverse variante de laturi și plieri. În ceea ce privește hârtia, puteți alege între suprafețele „Clasică”, „Perlată” sau „Texturată”. Descoperiți materialul potrivit pentru dvs. și ocazie. Suprafețele hârtiei pot fi testate în setul nostru de mostre.

Tipuri de hârtie disponibile

Photoproduct

Clasică

Hârtia clasică (300 g/m²) se distinge printr-o suprafață albă mată extrem de netedă și de luminoasă. Imprimarea în șase culori garantează un colorit intens și natural, la calitate fotografică veridică.

Photoproduct

Texturată

Hârtia texturată (300 g/m²) vă înzestrează felicitarea cu caracter, conferindu-i totodată o textură distinctă și o senzație tactilă aparte. Imprimarea în șase culori garantează culori impresionante.

Photoproduct

Perlată

Dacă puneți mare accent pe design, hârtia perlată este opțiunea ideală. Suprafața extraordinară prezintă reflexii intense, strălucitoare. Tot în șase culori.

Creați acum
Creați acum