Creați un mini leporelllo încântător

Plierea de tip acordeon vă oferă un mod unic de prezentare a fotografiilor și informațiilor

5/5
din 23 opiniile clienților

Multe utilizări diferite

Datorită tehnicii speciale de pliere, mini leporellos au un format ușor și practic. Plasați cele mai frumoase amintiri de la celebrarea nunții într-un mini leporello sau folosiți-l pentru a anunța nașterea copilului dumneavoastră. De asemenea, este potrivit pentru prezentarea unui portofoliu și poate fi imprimat pe ambele fețe.

Diverse formate și tipuri de hârtie

Albumele mini leporello sunt disponibile în formate diferite și cu diverse variante de laturi și plieri. În ceea ce privește hârtia, puteți alege între suprafețele „Clasică”, „Perlată” sau „Texturată”. Descoperiți materialul potrivit pentru dvs. și ocazie. Suprafețele hârtiei pot fi testate în setul nostru de mostre.

Tipuri de hârtie disponibile

Tipuri de hârtie disponibile

Clasic

Hârtia "Classic" (300 g/m²) se mândrește cu o suprafață mată albă extrem de netedă și strălucitoare. Imprimarea digitală asigură culori strălucitoare la o calitate fotografică realistă.

Clasic
structurat
perla
Adăugați un finisaj auriu la Mini Leporello

Adăugați un finisaj auriu la Mini Leporello

Doriți să adăugați o notă specială la Mini Leporello? Atunci încercați finisajul nostru auriu! Acesta va adăuga o nouă dimensiune pe care o veți putea simți și vedea.

Acest finisaj poate fi selectat atunci când alegeți formatul, suprafața și alte caracteristici pentru Mini Leporello. Apoi, în timp ce îl proiectați, selectați pur și simplu culoarea specială (auriu) pentru părțile pe care doriți să le aveți cu acest efect.

Creați acum
Creați acum