Minileporello

Multe utilizări diferite

Datorită tehnicii speciale de pliere, mini leporellos au un format ușor și practic. Plasați cele mai frumoase amintiri de la celebrarea nunții într-un mini leporello sau folosiți-l pentru a anunța nașterea copilului dumneavoastră. De asemenea, este potrivit pentru prezentarea unui portofoliu și poate fi imprimat pe ambele fețe.

Diverse formate și tipuri de hârtie

Albumele mini leporello sunt disponibile în formate diferite și cu diverse variante de laturi și plieri. În ceea ce privește hârtia, puteți alege între suprafețele „Clasică”, „Perlată” sau „Texturată”. Descoperiți materialul potrivit pentru dvs. și ocazie. Suprafețele hârtiei pot fi testate în setul nostru de mostre.

Tipuri de hârtie disponibile

Photoproduct

Clasică

Hârtia clasică (300 g/m²) se distinge printr-o suprafață albă mată extrem de netedă și de luminoasă. Imprimarea în șase culori garantează un colorit intens și natural, la calitate fotografică veridică.

Photoproduct

Structurat

Hârtia "Structured" (300 g/m²) nu numai că dă caracter cardului dumneavoastră, dar îi conferă și o textură distinctă la atingere. Imprimarea în șase culori asigură culori izbitoare.

Photoproduct

Perlată

Dacă puneți mare accent pe design, hârtia perlată este opțiunea ideală. Suprafața extraordinară prezintă reflexii intense, strălucitoare. Tot în șase culori.

Creați acum
Creați acum