Produse pentru fotografia de școală și grădiniță

Găsiți produsele foto personalizate perfecte pentru afacerea dvs.

Creați produse foto personalizabile pentru fotografia școlară

Creați produse foto personalizabile pentru fotografia școlară

Saal Digital oferă o gamă largă de produse foto de înaltă calitate pentru fotografii de grădiniță și școală. Puteți să le creați și să le personalizați în mod liber în magazinul nostru online sau cu ajutorul software-ului nostru. Extindeți-vă gama de produse foto oferite, astfel încât părinții să aibă o alegere și mai largă de produse.

Decideți dacă doriți să comandați singur sau să creați un magazin online Photo Portal, unde părinții pot comanda online cu ușurință. Oferim timpi rapizi de producție și de livrare, inclusiv opțiunea de expediere expresă, astfel încât să vă puteți respecta termenele limită fără probleme!

Photo Portal: instrumentul tău all-in-one pentru afacerea ta fotografică

Photo Portal: instrumentul tău all-in-one pentru afacerea ta fotografică

Dacă ești un fotograf specializat în fotografia de copii sau de școală, Photo Portal este instrumentul perfect pentru tine! Este foarte ușor să vă partajați fotografiile în siguranță, deoarece puteți proteja individual fiecare galerie cu parole sau cu alte măsuri, cum ar fi accesarea doar prin link.

Puteți încărca toate imaginile în galerii individuale sau puteți folosi metoda noastră de cod QR, prin care galeriile sunt create automat. Părinții își pot accesa propria galerie, își pot selecta imaginile preferate și pot comanda câte printuri sau produse foto doresc. De asemenea, puteți crea seturi de produse: un grup de produse foto care au un anumit preț de vânzare pentru întregul pachet. Acest lucru vă permite să vindeți printuri, autocolante foto și alte produse într-un singur pachet, iar părinții pot achiziționa cu ușurință setul pentru copilul lor online.

Combinația perfectă: Foldere foto și printuri foto

Combinația perfectă: Foldere foto și printuri foto

Știm că oferirea de varietate este esențială atunci când vine vorba de fotografia școlară. De aceea, în cadrul Photo Prints veți găsi formate personalizate, o gamă largă de finisaje și nicio cantitate minimă, astfel încât să puteți comanda oricâte fotografii doriți!

Dacă doriți să oferiți ceva unic alături de Photo Prints, Photo Folder-ul este cel mai bun produs pentru fotografii de grădiniță și școală. Este complet personalizabil și îl puteți concepe cu varietatea noastră mare de modele și texte. Folderul foto are spațiu pentru două printuri 13 x 18 (una peisaj și una portret) și pentru mai multe fotografii portret sau autocolante foto.

Adăugați o notă creativă cu autocolante și magneți foto

Adăugați o notă creativă cu autocolante și magneți foto

Un adevărat clasic când vine vorba de fotografia școlară. Cu Saal Digital, puteți proiecta magneți foto de înaltă calitate, precum și autocolante foto, alegând între lucios, mat sau mat sau de mătase. Sunt produse originale care pot adăuga o notă specială caietelor, anuarelor, frigiderului și nu numai!

Atât magneții, cât și autocolantele noastre sunt preperforate, astfel încât să poată fi îndepărtate cu ușurință fără a deteriora celelalte fotografii.

Includeți ceva special: Cărămizi foto

Includeți ceva special: Cărămizi foto

Dacă doriți să oferiți ceva original și care să vă diferențieze, cărămizile foto sunt o idee excelentă! Acestea sunt foarte populare în rândul copiilor, deoarece sunt un produs foto care poate fi asamblat mai întâi, piesă cu piesă, iar apoi este ușor și distractiv de expus.

Le poți oferi în diferite formate și dimensiuni, în funcție de preferințele tale sau de ceea ce îi interesează pe clienții tăi.

Seturi foto: un plus perfect pentru pachetele școlare

Seturi foto: un plus perfect pentru pachetele școlare

Bucurați-vă de aceeași calitate înaltă ca și în cazul imprimărilor noastre foto obișnuite, dar cu machete amuzante care copiază fotografia dvs. preferată. Acest lucru este perfect pentru a fi inclus în pachetele dvs. pentru școală și grădiniță, deoarece părinții pot împărți cu ușurință Seturile foto pentru a oferi fotografii individuale prietenilor și familiei.

Puteți alege din unul dintre șabloanele noastre pre-fabricate, în funcție de numărul de copii pe care le doriți și de dimensiunea fotografiilor.

Oferiți ceva unic cu cadourile noastre foto

Oferiți ceva unic cu cadourile noastre foto

Dacă doriți să oferiți obiecte unice în pachetele pentru școală, Cadourile foto sunt opțiunea perfectă! Acestea sunt foarte ușor de proiectat și sunt o modalitate excelentă de a transforma o fotografie în ceva distractiv!

Iată câteva dintre sugestiile noastre atunci când vine vorba de fotografie pentru școală și copii:

  • Brelocuri, pe care părinții le pot dărui familiei și prietenilor
  • Căni foto, pentru a adăuga o notă distractivă oricărui mic dejun sau pauză de cafea
  • Cutii metalice, pentru a depozita în siguranță alimente și alte obiecte
  • Puzzle-uri foto, care vor fi foarte distractive atât pentru copii, cât și pentru adulți!
Formate mari: transformați orice fotografie într-o pânză foto frumoasă

Formate mari: transformați orice fotografie într-o pânză foto frumoasă

Unele fotografii au nevoie de un format mai mare! Dacă doriți să oferiți formate mari pentru fotografii de grădiniță sau de școală, puteți explora gama noastră de Wall Art!

Pânza foto, de exemplu, este un clasic pentru un motiv și funcționează perfect cu fotografiile pentru copii. Structura moale îi conferă un aspect natural care îi va încânta pe copii și pe părinți în același timp.

Creați acum

Setarea limbii dvs. nu corespunde limbii acestui site web. Vă rugăm să alegeți:

Setarea limbii dvs. nu corespunde limbii acestui site web. Vă rugăm să alegeți: