Prima dvs. fotocarte, începând de la 49.95 Lei

Voucher Discovery* în valoare de 75.00 Lei: FB834-EXP

Photobook Discovery Voucher
*75.00 Lei voucher pentru o carte foto, valabil până la 31/12/2022. Valoarea minimă a comenzii 124.75 Lei. Costurile de livrare nu sunt incluse. Nu poate fi combinat cu alte oferte speciale sau cupoane. Răscumpărabil doar o singură dată pe gospodărie.
Câștigătorul testului CHIP FOTO-VIDEO 12/2021 fotoMagazin: Evaluarea generală este foarte bună „excelent” FOTOHITS 05/2019 Saal Digital impresionează printr-o pânză fotografică minunat lucrată, cu o imprimare clară și contrast ridicat. Câștigătorul testului CHIP FOTO-VIDEO 12/2018 Rezultatul testului: foarte bun Livrare foarte bună și rapidă Saal face dovada capacităților sale prin calitatea exemplară oferită. Fotografiile prezintă detalii fantastice, cu un nivel extraordinar de claritate și fidelitate a culorilor. Saal Digital obține puncte suplimentare prin contrastele excelente și manopera deosebită. Fotocărțile au cea mai bună calitate din câte am văzut vreodată.

Fotocartea de înaltă de calitate de la Saal Digital

Rezumatul principalelor aspecte

 • Voucher pentru fotocarte, în valoare de 75.00 Lei
 • Finisaj mat sau lucios
 • Legare plată, fără pliere
 • Fără logo
 • Satisfacție garantată 100% - achiziționați fără riscuri
 • Fabricare în termen de 1-2 zile lucrătoare

Voucherul Discovery

Explorați și descoperiți

 • Descoperiți gama largă de dimensiuni disponibile
 • Finisaje mate și lucioase atât pentru copertă, cât și pentru suprafața paginilor interioare.
 • Datorită legării plate, puteți amplasa imagini panoramice pe întreaga suprafață a paginilor interioare, fără a pierde elementele din mijloc.
 • Fiecare gospodărie poate valorifica un singur cupon, indiferent dacă ați mai comandat fotocărți sau alte produse
 • Voucherul Discovery nu poate fi combinat cu alte promoții

Cum pot valorifica cuponul?

Fotocartea dvs., pas cu pas

Descărcați software-ul gratuit și începeți să creați fotocartea la care visați. Selectați formatul, finisajul și numărul de pagini dorit.

Următorul pas este proiectarea fotocărții conform dorințelor dvs. Adăugați-vă propriile fotografii, chenare sau fundaluri și personalizați-o cu efecte, filtre și alte funcții. La final, verificați-vă proiectul cu ajutorul recomandărilor din software. Sunteți mulțumit(ă)? Dacă da, finalizați procesul de comandă.

După ce ați introdus detaliile comenzii dvs., în cadrul pasului următor va apărea un câmp pentru a introduce codul cuponului. Introduceți codul în câmpul furnizat și plasați comanda. Valoarea cuponului va fi apoi scăzută din suma totală.

photobook giftbox

Software-ul Saal Design gratuit

Software-ul Saal Design

Descoperiți posibilitățile de design versatile pe care le oferă software-ul Saal Design. Personalizați-vă produsele fotografice cu fundaluri, chenare și elemente clipart individualizate, dar și cu multe altele, și amplasați-vă textul în poziția dorită folosind casetele de text. De asemenea, folosiți diversele efecte și filtre pentru o prezentare mai atrăgătoare a fotografiilor dvs.

Descărcați și instalați

Software-ul Saal Design poate fi descărcat aici, în mod gratuit. Descărcarea va începe imediat. Se va deschide o nouă pagină cu un tutorial detaliat pentru descărcare și instalare. După ce finalizați descărcarea, urmați instrucțiunile din browser-ul dvs. și instalați software-ul. Introduceți în software codul de cupon pentru fotocartea dvs., la sfârșitul procesului de comandă.

Tutorial fotocarte

Cum creez o fotocarte în software-ul Saal Design?

Acest tutorial vă va oferi informații despre software-ul Saal Design - de la deschiderea software-ului până la comandarea fotocărții. Descoperiți universul produselor Saal Digital și multiplele configurații și posibilități de design disponibile. Pas cu pas, diferitele funcții de design sunt prezentate și explicate cu ajutorul exemplelor, până la etapa finală, de comandare a fotocărții.

De ce să cumpărați de la Saal Digital?

Satisfacem exigențele - calitate și timp de livrare

Ne-am impus cele mai ambițioase obiective: calitate optimă și servicii excelente. Producția rapidă, timpii de livrare reduși și cel mai înalt nivel de calitate sunt atributele care caracterizează și disting oferta Saal Digital. O dovedesc atât numeroasele teste din revistele de specialitate, cât și evaluările clienților. De regulă, în interval de 1-2 zile lucrătoare, produsele dvs. sunt gata de expediere. Puteți verifica online timpii noștri actuali de livrare, în timp real, în orice moment.

Plată și livrare

Raportul preț-performanță al Saal Digital este de neegalat. Toate modalitățile de plată oferite sunt comode și sigure, iar comenzile sunt livrate de transportatori de încredere.

Promisiunea noastră față de dvs.

Satisfacția dvs. privind produsele și serviciile noastre reprezintă componenta cheie a misiunii noastre declarate.

Prin urmare, vă garantăm:

 • Produse fotografice premium cu calitate excelentă
 • Expediere, de regulă, în interval de 1-2 zile lucrătoare
 • Plată sigură prin PayPal
 • Direct de la producător, Saal Digital

Dacă nu sunteți mulțumit(ă) de fotocarte, vă stăm la dispoziție pentru a vă ajuta să rezolvați problema. Ne vom strădui să găsim o soluție satisfăcătoare, care să vă îndeplinească exigențele. Vă rugăm să contactați cu încredere și în orice moment echipa noastră de asistență pentru clienți.

Creați acum
Creați acum