Comunicați prin intermediul unei felicitări

Creați un design pentru ambele fețe

Cards
Mostră gratuită

Mostră gratuită

Vedeți cum ar arăta felicitarea pe care ați conceput-o, cu ajutorul unui exemplar gratuit cu titlu de mostră.

Cantitate adaptată cerințelor

Cantitate adaptată cerințelor

Comandați exact cantitatea de care aveți nevoie. Puteți efectua comenzi mici, începând de la un singur exemplar.

Nicio siglă

Nicio siglă

Pe produsele fotografice de la Saal Digital nu există sigle de producător deranjante.

Card and envelope

Creați-vă felicitările cu software-ul nostru

Felicitările sunt disponibile într-o gamă largă de formate și pot fi orientate fie pe orizontală, fie pe verticală. Atât fața cât și versoul pot fi create în software-ul nostru. Acolo veți găsi și șabloane de design pentru teme populare, cum ar fi „Save The Date“ (Salvați data) sau felicitările pentru anunțarea nașterii copilului.

Prezentare generală

  • trei dimensiuni diferite
  • disponibile în format pătrat, peisaj și portret
  • trei tipuri de hârtie: clasic, perlat, texturat
  • ambele fețe pot fi decorate
  • dacă este cazul, aveți la dispoziție și plicuri
  • este disponibilă o mostră gratuită
Formats

Posibiltăți de design diverse

Software-ul Saal Design vă oferă o gamă largă de instrumente și de șabloane care vă pot ajuta să creați cu ușurință un design unic pornind de la fotografiile și mesajele personale. Puteți crea felicitări pentru o mulțime de ocazii, fie că anunțați o nuntă, că invitați persoane la un eveniment special sau că doriți să le mulțumiți pentru ceea ce au făcut pentru dvs.

Alegeți-vă propria combinație

Designul rămâne la latitudinea dvs. și, în plus, puteți selecta tipul de hârtie pe care-l doriți: clasic, perlat sau structurat. De asemenea, puteți decide asupra dimensiunii și a cantității exacte de care aveți nevoie. Fiecare opțiune poate fi adaptată și combinată în mod flexibil pentru a răspunde nevoilor dvs.

Photoproduct

Clasică

Hârtia clasică (300 g/m²) se distinge printr-o suprafață albă mată extrem de netedă și de luminoasă. Imprimarea în șase culori garantează un colorit intens și natural, la calitate fotografică veridică.

Photoproduct

Texturată

Hârtia texturată (300 g/m²) vă înzestrează felicitarea cu caracter, conferindu-i totodată o textură distinctă și o senzație tactilă aparte. Imprimarea în șase culori garantează culori impresionante.

Photoproduct

Perlată

Dacă puneți mare accent pe design, hârtia perlată este opțiunea ideală. Suprafața extraordinară prezintă reflexii intense, strălucitoare. Tot în șase culori.

Creați acum
Creați acum