Mesajul dvs. într-o felicitare pliabilă pe orizontală

Un design personalizat, în format peisaj

Mostră gratuită

Mostră gratuită

Vedeți cum ar arăta felicitarea pe care ați conceput-o, cu ajutorul unui exemplar gratuit cu titlu de mostră.

Cantitate adaptată cerințelor

Cantitate adaptată cerințelor

Comandați exact cantitatea de care aveți nevoie. Puteți efectua comenzi mici, începând de la un singur exemplar.

Nicio siglă

Nicio siglă

Pe produsele fotografice de la Saal Digital nu există sigle de producător deranjante.

Realizat pentru imaginile dvs. panoramice

Colecția de felicitări Saal Digital vă oferă mai multe opțiuni pentru a vă prezenta mesajul. Una dintre ele este cardul pliabil care, în format landscape (15 x 10 cm și 20 x 10 cm), oferă suficient spațiu pentru imaginile dvs. panoramice.

Pliajul este situat pe partea cea mai lungă a cardului, deschizându-se în sus, ceea ce înseamnă că poate fi folosit și ca o decorațiune pentru casă. În software-ul nostru de design avem diverse șabloane pentru dvs. dar puteți crea și un design complet individual pentru cardul dvs.

O prezentare generală

  • disponibile în format de 15 x 10 cm și 20 x 10 cm
  • trei tipuri diferite de hârtie
  • pot fi decorate toate cele latru laturi
  • dacă este cazul, sunt disponibile plicuri
  • mostră gratuită disponibilă

Felicitările dvs. pliate

Felicitările pliate sunt disponibile în format orizontal (tip peisaj) și pot fi comandate în cantitatea dorită, începând cu un singur exemplar. De asemenea, puteți determina finisajul hârtiei pentru felicitarea dvs., dar puteți adăuga și plicuri, dacă este nevoie.

Nu tipărim pe produs coduri de bare sau sigle, deci puteți folosi integral spațiul de pe toate cele patru laturi. În felul acesta, veți beneficia de un produs fotografic complet neutru.

Designul dumneavoastră personal

Alegeți din diferite șabloane de design sau creați singur aspectul cardului dvs. pliat. Numeroasele opțiuni de design din software-ul gratuit vă vor ajuta să vă creați propriul design.

Pe lângă diferite fonturi, clip art, filtre și efecte, puteți, de asemenea, să vă decorați fotografiile și textele cu diferite margini și fundaluri pentru a crea o felicitare complet unică.

Photoproduct

Clasic

Hârtia "Classic" (300 g/m²) se mândrește cu o suprafață mată albă extrem de netedă și strălucitoare. Imprimarea digitală asigură culori strălucitoare la o calitate fotografică realistă.

Photoproduct

Structurat

Hârtia "Structured" (300 g/m²) nu numai că dă caracter cardului dumneavoastră, dar îi conferă și o textură distinctă la atingere. Imprimarea digitală asigură culori izbitoare.

Photoproduct

Pearl

Dacă puneți mare preț pe design, hârtia "Pearl" este alegerea potrivită. Suprafața extraordinară prezintă reflexii intense, strălucitoare.

Creați acum
Creați acum