Mesajul dvs. într-o felicitare pliabilă pe orizontală

Un design personalizat, în format peisaj

Folded card
Mostră gratuită

Mostră gratuită

Vedeți cum ar arăta felicitarea pe care ați conceput-o, cu ajutorul unui exemplar gratuit cu titlu de mostră.

Cantitate adaptată cerințelor

Cantitate adaptată cerințelor

Comandați exact cantitatea de care aveți nevoie. Puteți efectua comenzi mici, începând de la un singur exemplar.

Nicio siglă

Nicio siglă

Pe produsele fotografice de la Saal Digital nu există sigle de producător deranjante.

Folded card with envelope
Photoproduct

Clasică

Hârtia clasică (300 g/m²) se distinge printr-o suprafață albă mată extrem de netedă și de luminoasă. Imprimarea în șase culori garantează un colorit intens și natural, la calitate fotografică veridică.

Photoproduct

Structurat

Hârtia "Structured" (300 g/m²) nu numai că dă caracter cardului dumneavoastră, dar îi conferă și o textură distinctă la atingere. Imprimarea în șase culori asigură culori izbitoare.

Photoproduct

Perlată

Dacă puneți mare accent pe design, hârtia perlată este opțiunea ideală. Suprafața extraordinară prezintă reflexii intense, strălucitoare. Tot în șase culori.

Realizat pentru imaginile dvs. panoramice

Colecția de felicitări Saal Digital vă oferă mai multe opțiuni pentru a vă prezenta mesajul. Una dintre ele este cardul pliabil care, în format landscape (15 x 10 cm și 20 x 10 cm), oferă suficient spațiu pentru imaginile dvs. panoramice.

Pliajul este situat pe partea cea mai lungă a cardului, deschizându-se în sus, ceea ce înseamnă că poate fi folosit și ca o decorațiune pentru casă. În software-ul nostru de design avem diverse șabloane pentru dvs. dar puteți crea și un design complet individual pentru cardul dvs.

O prezentare generală

  • disponibile în format de 15 x 10 cm și 20 x 10 cm
  • trei tipuri diferite de hârtie
  • pot fi decorate toate cele latru laturi
  • dacă este cazul, sunt disponibile plicuri
  • mostră gratuită disponibilă
Folded card formats

Felicitările dvs. pliate

Felicitările pliate sunt disponibile în format orizontal (tip peisaj) și pot fi comandate în cantitatea dorită, începând cu un singur exemplar. De asemenea, puteți determina finisajul hârtiei pentru felicitarea dvs., dar puteți adăuga și plicuri, dacă este nevoie.

Nu tipărim pe produs coduri de bare sau sigle, deci puteți folosi integral spațiul de pe toate cele patru laturi. În felul acesta, veți beneficia de un produs fotografic complet neutru.

Designul dumneavoastră personal

Alegeți din diferite șabloane de design sau creați singur aspectul cardului dvs. pliat. Numeroasele opțiuni de design din software-ul gratuit vă vor ajuta să vă creați propriul design.

Pe lângă diferite fonturi, clip art, filtre și efecte, puteți, de asemenea, să vă decorați fotografiile și textele cu diferite margini și fundaluri pentru a crea o felicitare complet unică.

Creați acum
Creați acum