Mesajul dvs. într-o felicitare pliabilă pe orizontală

Un design personalizat, în format peisaj

Folded card
Mostră gratuită

Mostră gratuită

Vedeți cum ar arăta felicitarea pe care ați conceput-o, cu ajutorul unui exemplar gratuit cu titlu de mostră.

Cantitate adaptată cerințelor

Cantitate adaptată cerințelor

Comandați exact cantitatea de care aveți nevoie. Puteți efectua comenzi mici, începând de la un singur exemplar.

Nicio siglă

Nicio siglă

Pe produsele fotografice de la Saal Digital nu există sigle de producător deranjante.

Folded card with envelope
Photoproduct

Clasică

Hârtia clasică (300 g/m²) se distinge printr-o suprafață albă mată extrem de netedă și de luminoasă. Imprimarea în șase culori garantează un colorit intens și natural, la calitate fotografică veridică.

Photoproduct

Texturată

Hârtia texturată (300 g/m²) vă înzestrează felicitarea cu caracter, conferindu-i totodată o textură distinctă și o senzație tactilă aparte. Imprimarea în șase culori garantează culori impresionante.

Photoproduct

Perlată

Dacă puneți mare accent pe design, hârtia perlată este opțiunea ideală. Suprafața extraordinară prezintă reflexii intense, strălucitoare. Tot în șase culori.

Concepute pentru imaginile dvs. panoramice

Colecția de felicitări de la Saal Digital vă pune la dispoziție o serie de opțiuni pentru a vă prezenta mesajul. Una dintre acestea este felicitarea pliabilă în format peisaj (15 x 10 cm și 20 x 10 cm), care vă oferă suficient spațiu pentru imaginile dvs. panoramice.

Linia de pliere se situează pe cea mai lungă latură a felicitării, deschizându-se în sus, ceea ce înseamnă că poate fi utilizată și ca decorațiune pentru casă. Software-ul nostru de design vă pune la dispoziție diverse șabloane, însă puteți crea și un design complet individual pentru felicitarea dvs.

O prezentare generală

  • disponibile în format de 15 x 10 cm și 20 x 10 cm
  • trei tipuri diferite de hârtie
  • pot fi decorate toate cele latru laturi
  • dacă este cazul, sunt disponibile plicuri
  • mostră gratuită disponibilă
Folded card formats

Felicitările dvs. pliate

Felicitările pliate sunt disponibile în format orizontal (tip peisaj) și pot fi comandate în cantitatea dorită, începând cu un singur exemplar. De asemenea, puteți determina finisajul hârtiei pentru felicitarea dvs., dar puteți adăuga și plicuri, dacă este nevoie.

Nu tipărim pe produs coduri de bare sau sigle, deci puteți folosi integral spațiul de pe toate cele patru laturi. În felul acesta, veți beneficia de un produs fotografic complet neutru.

Propriul dvs. design

Alegeți dintre diversele șabloane de design sau concepeți chiar dvs. dispunerea elementelor pe felicitare. Numeroasele opțiuni de design din software-ul gratuit vă vor ajuta să vă creați propriul design.

Pe lângă diferitele fonturi, elemente clipart, filtre și efecte, puteți decora imaginile și textele cu diverse chenare și fundaluri pentru a crea o felicitare unică.

Creați acum
Creați acum