Felicitări pliabile verticale, de calitate premium

O notă personală pentru orice ocazie

Mostră gratuită

Mostră gratuită

Vedeți cum ar arăta felicitarea pe care ați conceput-o, cu ajutorul unui exemplar gratuit cu titlu de mostră.

Cantitate adaptată cerințelor

Cantitate adaptată cerințelor

Comandați exact cantitatea de care aveți nevoie. Puteți efectua comenzi mici, începând de la un singur exemplar.

Nicio siglă

Nicio siglă

Pe produsele fotografice de la Saal Digital nu există sigle de producător deranjante.

Cărți pliate exact așa cum le doriți

Cărțile noastre pliate sunt concepute pentru a se plia spre stânga. Puteți alege între diferite dimensiuni - pătrat, portret sau peisaj - și puteți crea o felicitare care să se potrivească nevoilor dumneavoastră.

Mai mult, cardurile pliabile pot fi aranjate decorativ și vă oferă mult spațiu pentru un mesaj personal. Acest lucru vă permite să afișați nu doar un mesaj, ci chiar și o scurtă poveste pentru destinatar.

Prezentare generală

  • Alegeți dintre cele patru formate
  • Sunt disponibile trei finisaje: clasic, perlat, texturat
  • Plicuri disponibile la cerere
  • Cantități individuale posibile
  • Realizați o imprimare de test gratuită

Alegeți dimensiunea, formatul și finisajul

Cărțile pliate sunt disponibile în diferite dimensiuni, în format portret, peisaj sau pătrat. Cu diverse opțiuni de finisare, puteți personaliza cu adevărat fiecare detaliu.

Completați-vă felicitarea pliată cu un plic asortat și trimiteți o felicitare personală de înaltă calitate, ca un gest special. Puteți, de asemenea, să comandați o mostră gratuită a felicitării pe care ați conceput-o înainte de a plasa comenzi mari.

Libertate totală de proiectare

Concepeți-vă cărțile pliante în software exact așa cum doriți. Diferitele șabloane de design, grupate pe ocazii, vă pot ajuta să vă ușurați procesul.

Dacă doriți să adăugați mai multe detalii sau să le faceți mai personale, puteți adăuga fotografii, elemente de design sau clip art și să le transformați în propria dvs. operă de artă personală. Folosiți numeroasele instrumente puse la dispoziție în software-ul Saal Design - creativitatea dumneavoastră nu are limite!

Photoproduct

Clasic

Hârtia "Classic" (300 g/m²) se mândrește cu o suprafață mată albă extrem de netedă și strălucitoare. Imprimarea digitală asigură culori strălucitoare la o calitate fotografică realistă.

Photoproduct

Structurat

Hârtia "Structured" (300 g/m²) nu numai că dă caracter cardului dumneavoastră, dar îi conferă și o textură distinctă la atingere. Imprimarea digitală asigură culori izbitoare.

Photoproduct

Pearl

Dacă puneți mare preț pe design, hârtia "Pearl" este alegerea potrivită. Suprafața extraordinară prezintă reflexii intense, strălucitoare.

Creați acum
Creați acum