Felicitări pliabile verticale, de calitate premium

O notă personală pentru orice ocazie

Folded Card left right
Mostră gratuită

Mostră gratuită

Vedeți cum ar arăta felicitarea pe care ați conceput-o, cu ajutorul unui exemplar gratuit cu titlu de mostră.

Cantitate adaptată cerințelor

Cantitate adaptată cerințelor

Comandați exact cantitatea de care aveți nevoie. Puteți efectua comenzi mici, începând de la un singur exemplar.

Nicio siglă

Nicio siglă

Pe produsele fotografice de la Saal Digital nu există sigle de producător deranjante.

Folded Card left right with envelope

Cărți pliate exact așa cum le doriți

Cărțile noastre pliate sunt concepute pentru a se plia spre stânga. Puteți alege între diferite dimensiuni - fie că este vorba de pătrat, portret sau peisaj - și puteți crea o carte care să se potrivească nevoilor dvs.

În plus, cardurile pliabile pot fi aranjate decorativ și vă oferă mult spațiu pentru un mesaj personal. Acest lucru vă permite să afișați nu doar un mesaj, ci chiar și o scurtă poveste pentru destinatar.

Prezentare generală

  • Alegeți dintre cele patru formate
  • Sunt disponibile trei finisaje: clasic, perlat, texturat
  • Plicuri disponibile la cerere
  • Cantități individuale posibile
  • Realizați o imprimare de test gratuită
Photoproduct

Clasică

Hârtia clasică (300 g/m²) se distinge printr-o suprafață albă mată extrem de netedă și de luminoasă. Imprimarea în șase culori garantează un colorit intens și natural, la calitate fotografică veridică.

Photoproduct

Texturată

Hârtia texturată (300 g/m²) vă înzestrează felicitarea cu caracter, conferindu-i totodată o textură distinctă și o senzație tactilă aparte. Imprimarea în șase culori garantează culori impresionante.

Photoproduct

Perlată

Dacă puneți mare accent pe design, hârtia perlată este opțiunea ideală. Suprafața extraordinară prezintă reflexii intense, strălucitoare. Tot în șase culori.

Folded Cards (left right)

Alegeți dimensiunea, formatul și finisajul

Cărțile pliate sunt disponibile în diferite dimensiuni, în format portret, peisaj sau pătrat. Cu diverse opțiuni de finisare, puteți personaliza cu adevărat fiecare detaliu.

Completați-vă felicitarea pliată cu un plic asortat și trimiteți o felicitare personală de înaltă calitate, ca un gest special. Puteți, de asemenea, să comandați o mostră gratuită a felicitării pe care ați conceput-o înainte de a plasa comenzi mari.

Libertate deplină în materie de design

Creați propriile felicitări pliabile exact cum le doriți cu software-ul oferit. Diferitele șabloane, grupate în funcție de ocazie, simplifică procesul de design.

Dacă doriți să adăugați mai multe detalii sau să realizați o personalizare suplimentară, puteți adăuga opțiuni de design sau elemente clipart, transformându-le în propria dvs. creație de artă. Utilizați numeroasele instrumente oferite de soluția software Saal Design. Creativitatea dvs. nu are limite!

Creați acum
Creați acum