Ce se spune despre noi

Aflați despre poveștile de succes ale unor oameni ca dumneavoastră

customername
Eva Krzak

"Am conceput această carte la scurt timp după nașterea fiului meu"

De ani de zile îmi comand fotografiile și cărțile de la Saal Digital și am fost întotdeauna absolut mulțumit. Acesta este și cazul acestei minunate cărți din linia Professional Line cu cutie cadou. Am conceput această carte la scurt timp după nașterea fiului meu pentru a păstra amintirea primelor zile în cel mai frumos mod posibil. Calitatea copertei este minunată, structura arată foarte elegant, la fel ca și cutia cadou.

De asemenea, ceea ce apreciez în mod deosebit este calitatea foarte bună a hârtiei și rezistența culorilor. Clienții mei, pe care îi surprind din nou și din nou cu mici cadouri foto, sunt și ei încântați de fiecare dată.

customername
Ollie Holder

"Calitatea albumului foto a fost excepțională"

Numele meu este Ollie și sunt fotograf și videograf profesionist. Sunt mereu afară cu aparatul foto, atât în scop profesional, cât și în timpul liber, dar niciodată nu am găsit timp pentru a avea o copie pe hârtie a lucrărilor mele. Aici intervine Saal Digital...

Am folosit serviciul de tipărire de la Saal Digital pe 2020 pentru a crea o colecție frumoasă de fotografii pe care le-am surprins de-a lungul anilor. Experiența a fost fantastică și aș recomanda cu căldură acest serviciu oricui caută un album foto de înaltă calitate și profesional.

Unul dintre lucrurile care m-a impresionat cel mai mult a fost ușurința de utilizare a serviciului. Site-ul web a fost ușor de utilizat, iar procesul de proiectare a fost simplu. Mi-a fost ușor să încarc fotografiile și să aleg aspectul și designul albumului, iar eu am apreciat posibilitatea de a previzualiza albumul înainte de a finaliza comanda.

Calitatea albumului foto a fost excepțională. Imaginile au fost clare și vibrante, iar hârtia a fost groasă și durabilă. Mi-a plăcut finisajul lucios, care a adăugat o notă de eleganță cărții. Am apreciat, de asemenea, opțiunea de a alege diferite variante de copertă, inclusiv o copertă cu copertă tare, cu copertă moale sau cu copertă legată în piele.

În general, am fost foarte mulțumită de experiența mea cu Saal Digital. Ușurința de utilizare, imprimarea de înaltă calitate și timpul rapid de livrare au fost excelente. Cu siguranță aș mai folosi acest serviciu în viitor și l-aș recomanda oricui dorește să creeze un album foto frumos și cu aspect profesional.

customername
Yannick Lange

"Am avut de ceva vreme ideea de a crea o carte de portofoliu..."

Unele dintre fotografiile mele au ajuns deja pe perete sau au fost tipărite ca parte a unor albume foto de călătorie. Cu toate acestea, acestea reprezintă doar un număr mic dintre (cele mai bune) fotografii ale mele, iar în cărți acestea concurează de obicei cu povestea sau cu călătoria.

De aceea, am avut de ceva vreme ideea de a crea o carte de portofoliu în care să ajungă doar cele mai bune fotografii ale mele din ultimii 10 ani și în care accentul să fie pus exclusiv pe fotografii: Tiraj mare, fără text, independent de locație și de călătoria foto.

Prin urmare, a fost o provocare să fac cartea captivantă și să îi dau un fir comun. Am încercat să fac acest lucru prin sortarea fotografiilor în funcție de stările de culoare, ceea ce a dus la un ""gradient de culoare"" în carte: De la albul iernii la gri, la verde, galben de vară, portocaliu de vară, portocaliu de toamnă, galben de toamnă și, în final, înapoi la alb/albastru...

customername
Sebastian Frank

"Imaginile tipărite sunt pur și simplu altceva"

Am avut norocul de a putea testa o Carte Foto. Așa că am folosit imediat ocazia pentru o Carte de Portofoliu. În acest fel pot să le arăt clienților mei o primă impresie despre munca mea. Și să fim sinceri, fotografiile tipărite sunt pur și simplu altceva. Așa că m-am așezat la Saal Editor și am creat un album foto în doar câțiva pași.

Software-ul este intuitiv pentru mine, iar crearea a fost finalizată relativ repede. În patru zile, cartea era deja acolo! Un serviciu super rapid! Acum să trecem la carte: Face o impresie de înaltă calitate și are un aspect plăcut la atingere. Răspunde așteptărilor mele și îmi place hârtia mată.

De asemenea, este frumos că pliul central nu este voluminos, astfel încât să poți vedea cu adevărat întreaga imagine. Aș cumpăra-o din nou și aș recomanda-o fără rezerve. Vă mulțumesc pentru oportunitatea de a o testa :-)