Imprimare

Saal Digital Fotoservice GmbH
Zeppelinstraße 36
91187 Röttenbach
E-mail: support@saal-digital.ro
Directori generali: Reinhard Saal, Robin Saal, Florian Stellwag

Numărul de identificare fiscală pentru vânzări: DE 250012471
Tribunalul local Nürnberg HRB nr. 40162

Notificări legale, asigurarea calității, clauze de excludere

Facem toate eforturile pentru a ne asigura că informațiile furnizate pe site-ul nostru sunt corecte, actuale și complete în orice moment și, prin urmare, le modificăm sau le completăm în funcție de necesități, în mod continuu și fără notificare prealabilă. Cu toate acestea, trebuie să excludem orice garanție, răspundere sau asigurare privind corectitudinea, actualitatea și caracterul complet. Acest lucru este valabil și pentru toate trimiterile, așa-numitele "hyperlink-uri", pe care le oferim direct sau indirect pe acest site. Nu ne putem asuma nicio responsabilitate pentru conținutul acestor site-uri externe, la care ajungeți prin intermediul unui link sau al altor referințe.

În plus, nu suntem răspunzători pentru daunele directe sau indirecte (inclusiv pentru profiturile pierdute) care pot fi urmărite până la informațiile de pe aceste site-uri externe. Conținutul acestui site web este protejat prin drepturi de autor. Conținutul site-ului nostru web nu poate fi transmis unor terțe părți contra cost. Dreptul de autor interzice, de asemenea, stocarea și reproducerea imaginilor sau a graficii de pe site-ul nostru web.

Soluționarea online a litigiilor (ODR)

Preferăm să clarificăm problemele dumneavoastră direct cu dumneavoastră și, prin urmare, nu participăm la procedurile de mediere a consumatorilor. În plus, nu suntem obligați să participăm la nicio procedură de soluționare a litigiilor în fața unui organism de arbitraj pentru consumatori. Vă rugăm să ne contactați direct în cazul în care aveți întrebări sau probleme. Ne puteți contacta prin intermediul formularelor de aici.

Comisia UE oferă o platformă pentru soluționarea online a litigiilor (ODR). Mai multe informații pot fi găsite aici https://ec.europa.eu/consumers/odr/.