Opțiuni de montare a decorațiunii de perete

Pe această pagină veți descoperi opțiunile de montare pe care vi le punem la dispoziție, precum și produsele cu care sunt compatibile și modul lor de asamblare. De asemenea, puteți comanda separat cadrul de montare standard ca să îl folosiți pentru alte proiecte.

Cadre de montare standard

standard mounting

Opțiunea de montare standard vă permite să agățați decorațiunile de perete cu ușurință și cu puțin efort. Acestea trebuie doar să fie lipite pe partea din spate.

 • Nu sunt vizibile din față
 • Suporturile standard și distanțierele de perete sunt incluse în comandă și necesită asamblare
 • Potrivit numai pentru utilizare în interior
 • Doar pentru dimensiuni limitate
 • Nu sunt incluse cuie sau șuruburi

Instrucțiuni de asamblare

Mounting standard instruction

Dezlipiți folia de protecție de pe cadrele de montare standard și fixați-le pe spatele decorațiunii dvs. de perete, păstrând spațierea pe care v-o doriți. Se recomandă să curățați suprafața în prealabil. Țineți apăsat cadrul de montare timp de aproximativ 10 secunde și lăsați-l așa jumătate de oră înainte de a-l monta pe perete. Apoi, lipiți tampoanele elastice transparente pe decorațiunea de perete ca distanțiere.

În funcție de tipul de perete, puteți agăța imaginea cu două cuie sau șuruburi.

Standard Mounting

Cadru secundar din aluminiu

aluminium subframe mounting

Cadrul secundar din aluminiu se livrează gata fixat pe partea din spate a decorațiunii dvs. de perete dacă alegeți această opțiune. Spațiul de aproximativ 1 cm dintre imagine și perete îi conferă acesteia aspectul de plutire în aer.

 • Nu este vizibil din față
 • Disponibil pentru toate dimensiunile
 • Strict pentru utilizarea în spații interioare
 • Montat în prealabil pe decorațiunile de perete
 • Cuiele sau șuruburile pentru agățare nu sunt incluse

Instrucțiuni de asamblare

Mounting subframe instruction

Cu ajutorul cadrului secundar din aluminiu puteți fixa rapid și cu ușurință decorațiunea pe perete. În funcție de tipul de perete, aveți nevoie numai de două cuie sau șuruburi de care să agățați șina. Nu sunt necesare ochiuri sau dispozitive de fixare similare.

Persoanele care doresc obținerea unui efect de galerie își pot agăța imaginile folosind cadrul secundar împreună cu un sistem de suspendare cu sfoară. Pentru aceasta, agățați cablul sub șină și fixați celălalt capăt pe tavan sau pe perete, după caz. Această modalitate este adecvată în special pentru expoziții!

Distanțiere

standoff mounting

Cu această opțiune, decorațiunea dvs. de perete va fi livrată cu distanțierele și orificiile realizate în prealabil.

 • Distanțierele nu sunt montate în prealabil.
 • Capetele acestora sunt vizibile din față.
 • Disponibile pentru anumite dimensiuni

Instrucțiuni de asamblare

Mounting standoff instruction
Distanțierele cu aspect optic de metal sunt adecvate în special pentru montarea indicatoarelor sau a altor produse similare, în special la exterior. În acest scop, sunt necesare patru orificii perforate în prealabil în perete în vederea montajului. Capetele șuruburilor sunt înfiletate pe carcasa din față a decorațiunii de perete și sunt vizibile din față. O opțiune de montaj deosebit de impresionantă!
Mounting instructions photocanvas

Tensionarea pânzei dvs.

Mounting instructions photocanvas 2

Întinderea pânzei dvs.

Dacă, după un anumit timp, tensiunea din pânza de pânză a scăzut, puteți reajusta aceasta cu ajutorul celor patru pene care însoțesc comanda dumneavoastră. Trebuie doar să le introduceți în găurile prevăzute pentru a aplica mai multă tensiune pânzei.

Creați acum