Decorațiuni de perete - Transformați-vă fotografiile în artă!

Codul voucherului* dvs. în valoare de 75.00 Lei: WB624-EXW

Photos
Voucher Discovery în valoare de *75.00 Lei pentru decorațiunile de perete. Valabil până la 30/04/2023. Valoare minimă a comenzii de 149.75 Lei Livrarea nu este inclusă. Nu se poate combina cu alte oferte sau vouchere speciale. Poate fi valorificat o singură dată pentru fiecare gospodărie în parte.
CCHIP Foto/Video 2022 Câștigătorul testului CHIP FOTO-VIDEO 12/2021 fotoMagazin: Evaluarea generală este foarte bună „excelent” FOTOHITS 05/2019 Saal Digital impresionează printr-o pânză fotografică minunat lucrată, cu o imprimare clară și contrast ridicat. Câștigătorul testului CHIP FOTO-VIDEO 12/2018 Rezultatul testului: foarte bun Livrare foarte bună și rapidă Saal face dovada capacităților sale prin calitatea exemplară oferită. Fotografiile prezintă detalii fantastice, cu un nivel extraordinar de claritate și fidelitate a culorilor. Saal Digital obține puncte suplimentare prin contrastele excelente și manopera deosebită. Fotocărțile au cea mai bună calitate din câte am văzut vreodată.

Fotografia dvs. ca obiect de design!

Toate atracțiile pe scurt

 • Voucher Discovery in valoare de 75.00 Lei
 • Suprafețe diverse
 • Dimensiuni personalizate
 • Culori rezistente la radiațiile UV
 • Profiluri ICC disponibile pentru descărcare
 • Satisfacție garantată 100% - fără riscuri

Voucher de descoperire

Descoperiți decorurile noastre de perete

 • Experimentați culorile vibrante și materialele de înaltă calitate
 • Dimensiuni personalizate
 • Descoperiți diferitele noastre suprafețe
 • Voucherul poate fi utilizat o singură dată pentru fiecare gospodărie, chiar dacă ați comandat deja un decor de perete sau un alt produs de la Saal Digital.
 • Vă rugăm să rețineți că voucherul nu poate fi combinat cu alte promoții.

Cum pot folosi voucherul?

Creează-ți decorul de perete, pas cu pas

Descărcați softul nostru Saal Design Software și creați decorul de perete în funcție de dorințele dvs.

Alegeți una dintre numeroasele noastre suprafețe pentru a da un caracter deosebit decorului dvs. de perete. Datorită formatelor individuale pentru aproape toate materialele, decorul dvs. de perete va fi perfect adaptat la proiectul dvs. fotografic în ceea ce privește lungimea și lățimea. Cu diferitele tipuri de suspensie disponibile, veți putea agăța cu ușurință decorul dvs. de perete.

După ce ați introdus datele comenzii, în pasul următor apare un câmp de introducere a codului de voucher. Introduceți voucherul în spațiul prevăzut și apăsați răscumpărare. Valoarea voucherului va fi dedusă din suma totală.

Acrylic

Software gratuit Saal Design

Software Saal Design

Descoperiți diversele opțiuni de design din software-ul nostru Saal Design. Personalizați-vă produsul fotografic cu doar câteva clicuri, pentru vă satisface gusturile. De asemenea, folosiți diversele efecte și filtre pentru o prezentare mai impresionantă a fotografiilor dvs.

Descărcați și instalați

Software-ul Saal Design poate fi descărcat gratuit aici. Descărcarea va începe imediat. Se va deschide o nouă pagină, cu un tutorial detaliat pentru descărcare și instalare. După ce finalizați descărcarea, urmați instrucțiunile din browser-ul dvs. și instalați softul. La sfârșitul procesului de comandă, va trebui să introduceți codul voucherului dvs. în software.

Compararea imprimării metalice și a imprimării metalice periate

Alegerea finisajului potrivit este crucială. Diferitele finisaje, cum ar fi aluminiul compozit și aluminiul periat, conferă un aspect și o senzație unică imaginilor dumneavoastră.

În acest videoclip veți afla care sunt principalele diferențe dintre compozitul nostru de aluminiu (cunoscut și sub numele de Dibond sau Alu-Dibond) și compozitul nostru de aluminiu periat (adesea denumit Butlerfinish). Aflați despre proprietățile materialului, calitatea imprimării, reproducerea culorilor și aplicațiile acestor două materiale de imprimare de înaltă calitate.

Principala diferență dintre compozitul din aluminiu și compozitul din aluminiu periat este textura suprafeței. Aluminiul compozit clasic are o suprafață netedă, mată, în timp ce aluminiul compozit periat are o textură fină, perlată, care creează reflexii de lumină unice și un aspect sofisticat. Acest lucru face ca modelele metalice și cele alb-negru să iasă în evidență.

Avantajele Saal Digital

Calitatea și termenele de livrare să respecte standarde înalte

Prioritatea noastră este de a oferi servicii excelente și produse de cea mai bună calitate. Producția rapidă, termenele de livrare scurte și calitatea fantastică sunt caracteristicile Saal Digital. Un bun exemplu în acest sens sunt numeroasele evaluări pozitive din revistele de specialitate, precum și feedback-ul clienților noștri. În aproximativ 1-2 zile lucrătoare, produsele dvs. sunt gata de expediere. Puteți verifica în orice moment și în timp real termenele noastre de producție și de livrare.

Promisiunea noastră față de dumneavoastră

Satisfacția dvs. cu produsele noastre fotografice și cu serviciile noastre reprezintă fundamentul filozofiei companiei noastre.

Vă garantăm:

 • Produse fotografice de primă clasă de o calitate excepțională
 • Produsele sunt de obicei expediate în termen de 1 sau 2 zile lucrătoare
 • Metode de plată sigure
 • Producție și expediere direct de la producătorul Saal Digital, fără intermediari

Dacănu sunteți mulțumit de produsele noastre, echipa noastră vă va ajuta în cel mai scurt timp posibil pentru a găsi o soluție rapidă și satisfăcătoare, fie prin e-mail, fie prin chat.

Creați acum
Creați acum