Decorațiuni de perete - Transformați-vă fotografiile în artă!

Codul voucherului* dvs. în valoare de 75.00 Lei: WB624-EXW

Photos
Voucher Discovery în valoare de *75.00 Lei pentru decorațiunile de perete. Valabil până la 31/12/2022. Valoare minimă a comenzii de 149.75 Lei Livrarea nu este inclusă. Nu se poate combina cu alte oferte sau vouchere speciale. Poate fi valorificat o singură dată pentru fiecare gospodărie în parte.
Câștigătorul testului CHIP FOTO-VIDEO 12/2021 fotoMagazin: Evaluarea generală este foarte bună „excelent” FOTOHITS 05/2019 Saal Digital impresionează printr-o pânză fotografică minunat lucrată, cu o imprimare clară și contrast ridicat. Câștigătorul testului CHIP FOTO-VIDEO 12/2018 Rezultatul testului: foarte bun Livrare foarte bună și rapidă Saal face dovada capacităților sale prin calitatea exemplară oferită. Fotografiile prezintă detalii fantastice, cu un nivel extraordinar de claritate și fidelitate a culorilor. Saal Digital obține puncte suplimentare prin contrastele excelente și manopera deosebită. Fotocărțile au cea mai bună calitate din câte am văzut vreodată.

Fotografia dvs. ca obiect de design!

Toate atracțiile pe scurt

  • Voucher Discovery in valoare de 75.00 Lei
  • Suprafețe diverse
  • Dimensiuni personalizate
  • Culori rezistente la radiațiile UV
  • Profiluri ICC disponibile pentru descărcare
  • Satisfacție garantată 100% - fără riscuri

Voucher Discovery

Descoperiți decorațiunile noastre de perete

Cum utilizez voucherul?

Creați-vă decorațiunea de perete, pas cu pas 

Descărcați software-ul nostru Saal Design și creați-vă decorațiunea de perete după cum doriți.

Alegeți una dintre multiplele noastre suprafețe pentru a conferi un caracter special decorațiunii dvs. de perete. Datorită formatelor individuale pentru aproape toate materialele, decorațiunea dvs. de perete va fi adaptată perfect proiectului dvs. fotografic în ceea ce privește lungimea și lățimea. Grație diverselor tipuri de agățare disponibile, vă veți putea agăța cu ușurință decorațiunea de perete.

După ce ați introdus detaliile comenzii dvs., în pasul următor va apărea un câmp pentru a introduce codul voucherului. Introduceți voucherul în spațiul oferit și apăsați pe valorificare. Valoarea voucherului va fi apoi scăzută din suma totală.

Acrylic

Software gratuit Saal Design

Software Saal Design

Descoperiți diversele opțiuni de design din software-ul nostru Saal Design. Personalizați-vă produsul fotografic cu doar câteva clicuri, pentru vă satisface gusturile. De asemenea, folosiți diversele efecte și filtre pentru o prezentare mai impresionantă a fotografiilor dvs.

Descărcați și instalați

Software-ul Saal Design poate fi descărcat gratuit aici. Descărcarea va începe imediat. Se va deschide o nouă pagină, cu un tutorial detaliat pentru descărcare și instalare. După ce finalizați descărcarea, urmați instrucțiunile din browser-ul dvs. și instalați softul. La sfârșitul procesului de comandă, va trebui să introduceți codul voucherului dvs. în software.

Să comparăm imprimarea pe metal cu imprimarea pe metal periat

Pentru a obține cele mai bune rezultate de imprimare posibile pentru imaginile dvs., alegerea suprafeței este esențială. Suprafețele diferite oferă un aspect special și conferă imaginilor dvs. caracterul dorit.

În acest videoclip veți afla despre principalele deosebiri dintre decorațiunile noastre de perete imprimate pe metal sau pe metal periat.

Avantajele Saal Digital

Calitate și timpi de livrare la nivelul așteptărilor dvs.

Prioritatea noastră este să vă oferim un serviciu excelent și produse de cea mai înaltă calitate. Producția rapidă, timpii scurți de livrare și calitatea extraordinară caracterizează Saal Digital. Drept dovadă stau nenumăratele evaluări pozitive din revistele de specialitate, precum și feedbackul clienților noștri. În aproximativ 1-2 zile lucrătoare, produsele dvs. sunt gata de expediere. Puteți verifica online timpii noștri actuali de producție și de livrare, în timp real, în orice moment.

Promisiunea noastră față de dvs.

Satisfacția dvs. vis-a-vis de produsele noastre fotografice și de serviciile noastre reprezintă baza filozofiei companiei noastre.

Vă garantăm:

  • Produse fotografice de primă clasă și calitate extraordinară
  • Produsele noastre sunt expediate de regulă în interval de 1 sau 2 zile lucrătoare
  • Modalități de plată sigure
  • Producție și expediere direct de la producător, Saal Digital, fără intermediari

Dacă nu sunteți mulțumit(ă) de produsele noastre, echipa noastră vă va ajuta cu promptitudine să găsiți o soluție rapidă și satisfăcătoare, prin telefon, e-mail sau chat.

Creați acum
Creați acum