Vouchere

Puteți crea vouchere personalizate pentru clienții dvs. pentru a vă crește vânzările și pentru a le oferi reduceri la cumpărături. Aveți control deplin asupra sumei, cantității și datei de expirare a voucherului, care se va aplica tuturor galeriilor cu funcția de comandă permisă activată. Accesați meniul Vouchere din panoul de vânzări pentru a gestiona această caracteristică.

Meniul Vouchere din panoul de vânzări

Pentru a crea un voucher, faceți clic pe butonul Add (Adăugare ), care va deschide o fereastră pentru a genera voucherul.

Fereastra de editare a voucherului

Generalități

Internal name (Denumire internă ): Câmpul Internal name (Denumire internă ) este cel în care puteți atribui o denumire pentru referință internă. Acest nume va fi vizibil doar pentru dvs. și nu și pentru clienții dvs.
Codul bonului: Aici introduceți codul real pe care clienții vor trebui să îl introducă în coșul de cumpărături pentru a beneficia de reducerea oferită de voucher.
În mod implicit, voucherele sunt activate atunci când sunt create, dar le puteți dezactiva prin mutarea comutatorului de activare.

Secțiunea generală a bonurilor valorice

Expirare

Aici veți găsi instrumente pentru a seta durata voucherului.
De la: Câmpul De la vă permite să specificați data de activare. Dacă este lăsată necompletată, voucherul va fi activat imediat după creare.
Până la: Câmpul Până vă permite să setați data de expirare a voucherului. Dacă este lăsat în alb, cuponul va rămâne valabil până când va fi dezactivat manual.
Usage limit (Limita de utilizare ): Câmpul Usage limit (Limita de utilizare ) vă permite să setați numărul maxim de ori de câte ori un client poate utiliza voucherul în limitele datelor de expirare specificate. Dacă este setat la 0, clientul are utilizare nelimitată.

Secțiunea cupoane de expirare

Suma și tipul

Aici veți găsi opțiuni pentru a defini cantitatea voucherului.
Amount (Cantitate): Câmpul Amount (Cantitate ) poate fi completat cu o valoare absolută dacă alegeți tipul Absolute (Absolut ), care scade direct suma specificată. Alternativ, dacă alegeți tipul Procent, valoarea din câmpul Amount (Cantitate ) va reprezenta procentul de reducere aplicat la achizițiile clientului. Deși voucherul reduce marja fotografului, poate fi o abordare strategică pentru a crește mai întâi prețurile și a oferi reduceri. Este important să rețineți că marja Saal Digital nu este afectată.
Valoarea minimă a comenzii: Câmpul Minimum order amount (Valoarea minimă a comenzii ) vă permite să setați valoarea minimă a comenzii necesară pentru ca clienții să aplice voucherul. Este important să țineți cont de acest lucru și să faceți calcule exacte pentru a maximiza beneficiul.
Aveți opțiunea de a acoperi costurile de expediere pentru achizițiile clienților dvs. bifând caseta de verificare a expedierii. Vă rugăm să rețineți că acest lucru nu afectează conturile Saal Prio, deoarece acestea beneficiază deja de transport gratuit. Cu un cont Saal Prio, nici dvs. și nici clienții dvs. nu suportați costuri de expediere în cazul comenzilor cu o valoare minimă de 50.00 Lei.

Secțiunea privind suma și tipul bonului

Activări suplimentare

În plus, puteți specifica dacă voucherul este disponibil pentru Seturi de produse, Descărcări de fișiere și Proiecte. Când ați terminat, faceți clic pe Save (Salvare).
După ce a fost creat un voucher, acesta poate fi aplicat la achizițiile efectuate din oricare dintre galeriile dvs. cu opțiunea Allow ordering (Permiterea comenzii ) activată, atât timp cât sunt respectate valoarea minimă a comenzii și datele de expirare specificate.

Activare suplimentară a bonului valoric

Gestionarea voucherelor

Toate voucherele create vor fi listate în meniul Vouchere, oferind o imagine de ansamblu a detaliilor acestora. Puteți crea oricâte vouchere doriți.

Meniul bonurilor

Pentru a modifica un voucher, dați pur și simplu clic pe numele intern al acestuia în meniul Voucher, ceea ce va deschide fereastra Edit Voucher (Editare voucher ). Efectuați ajustările necesare și nu uitați să salvați modificările. Dacă este necesar, puteți șterge un cupon făcând clic pe pictograma coșului de gunoi din colțul din dreapta sus.

Fereastra de editare a cuponului

Vă rugăm să rețineți că va trebui să vă informați manual clienții cu privire la codul voucherului, astfel încât aceștia să îl poată valorifica atunci când fac achiziții din oricare dintre galeriile dvs. în termenii și condițiile pe care le-ați stabilit.