Setări pentru profil și pagină

Setări pentru profil și pagină

Fie că este vorba de un portofoliu sau de un magazin online, vă puteți personaliza pagina de profil în funcție de nevoile dumneavoastră.

Cum să vă creați pagina de profil

În meniul Account (Cont ) veți găsi secțiunea Setări de profil și pagină. Aici veți găsi toate instrumentele de care aveți nevoie pentru a vă crea și personaliza pagina de profil.

Meniul de configurare a profilului și a paginii

În primul rând, va trebui să activați opțiunea Activate your public profile (Activează-ți profilul public ) pentru a începe să vă creați pagina de profil. Odată activată, va trebui să dați un nume de profil paginii dumneavoastră. După ce adăugați unul, faceți clic pe Salvare modificări. Va fi generat un link.

Numele profilului și linkul paginii de profil

Pagina dvs. a fost deja creată, deși este încă goală. Când faceți clic pe ea, veți vedea că se va deschide o fereastră nouă cu pagina dvs. web goală. Trebuie să adăugați informațiile pe care doriți să apară pe pagina dvs. de profil. Vă rugăm să rețineți că acest link nu va funcționa dacă opțiunea Activează-ți profilul public este dezactivată.

Pagina de profil goală

Personalizarea informațiilor și a aspectului

Vă puteți personaliza pagina prin încărcarea logo-ului dvs. Nu trebuie decât să faceți clic pe Încărcați imaginea din secțiunea Logo și design corporativ și să selectați logo-ul dvs. în conformitate cu specificațiile furnizate. Logo-ul dvs. va apărea în colțul din stânga sus al paginii dvs.

De asemenea, puteți încărca o imagine pentru antetul site-ului dvs. Aceasta va apărea în partea de sus a paginii dumneavoastră. Va trebui să faceți clic pe butonul Încărcați imaginea din secțiunea Imagine antet și să selectați imaginea. După ce ați încărcat-o, puteți face clic pe Edit image (Editare imagine ) pentru a alege selecția de imagine care va fi afișată.

Logo și imagine de antet încărcate

Puteți modifica aceste imagini în orice moment, încărcând o altă imagine pentru a le înlocui sau făcând clic pe Delete (Șterge ) pentru a le elimina. Pe lângă imagini, puteți adăuga informații personale și rețelele de socializare.

Informații de completat pentru pagina de profil

În secțiunea Despre dumneavoastră, veți găsi mai multe opțiuni pentru a completa informațiile personale. Pentru a adăuga un Titlu la pagina de profil, care va fi afișat sub imaginea dvs. de avatar. Un Nume de artist, care va fi folosit ca referință de autor și responsabil pentru conținutul site-ului. O descriere, care va apărea sub titlul site-ului.

În secțiunea Social media veți găsi o varietate de opțiuni pentru a vă include rețelele sociale pe site-ul dumneavoastră. Linkurile către rețelele dvs. sociale vor fi vizibile în partea de jos a paginii dvs. cu logo-ul platformei corespunzătoare. Dacă aveți un alt site web pe care doriți să îl adăugați la pagina dvs. de profil, îl puteți include și pe acesta.

În cele din urmă, dispuneți de diferite opțiuni pentru a personaliza modul de afișare a site-ului dumneavoastră. Puteți alege chiar și un mod de afișare specific pentru dispozitivele mobile. Și puteți opta pentru un aspect întunecat sau deschis.

Opțiuni privind aspectul și modul de afișare

Nu uitați să faceți clic pe Save changes (Salvare modificări ) de fiecare dată când introduceți conținut nou. Puteți să vă previzualizați pagina făcând clic pe link-ul către pagina dvs. de profil.

Pagina de profil personalizată, dar fără galerii

În plus, aveți opțiunea de a vă adăuga profilul la Saal WallArt, platforma online unde vă puteți expune lucrările, puteți intra în contact cu potențiali cumpărători și puteți câștiga bani din fotografiile dumneavoastră. Dacă publicați fotografii pe WallArt, puteți crea o galerie pe pagina dvs. de profil cu imaginile pe care le-ați încărcat acolo. Aflați mai multe despre WallArt aici.

Publicați galerii pe pagina dvs. de profil

Pentru a adăuga galerii pe pagina dvs. de profil, mergeți la meniul Galerii și deschideți setările de partajare pentru galeria pe care doriți să o adăugați pe pagina dvs. de profil.

În mod implicit, opțiunea Publish on profile page (Publicare pe pagina de profil ) este dezactivată, pur și simplu activați-o și faceți clic pe Save (Salvare) pentru a afișa galeria pe pagina dvs. de profil. Puteți să publicați câte galerii doriți și să le dezactivați ori de câte ori doriți, dezactivând această opțiune.

Opțiunea Publish on profile page (Publicare pe pagina de profil) activată în Share galleries (Partajare galerii)

Vă rugăm să rețineți că toate setările pentru fiecare galerie moștenesc setările deja efectuate în meniul Galerii. Acest lucru înseamnă, de exemplu, că dacă o galerie are activată opțiunea Allow ordering (Permiteți comenzi ) cu o anumită listă de prețuri în setările de vânzare corespunzătoare, atunci imaginile din acea galerie vor fi disponibile pentru cumpărare de pe pagina dvs. de profil imediat ce un utilizator intră în acea galerie. Acest lucru este valabil pentru toate opțiunile din setările de galerie, partajare și vânzare ale fiecărei galerii. Trebuie să fiți conștient de acest lucru și să modificați setările galeriei dacă este necesar.

Pagina de profil cu galerii