Setări de e-mail

Setări de e-mail

Este posibilă personalizarea subiectului și a informațiilor conținute în e-mailurile trimise prin intermediul Photo Portal pentru o comunicare mai personalizată. Aceste setări pot fi găsite în panoul de vânzări.

Setări e-mail

Setări de bază

Puteți configura detaliile de bază ale e-mailului după cum urmează:

Numele expeditorului: Specificați numele pe care doriți să îl vadă destinatarii.
Răspuns prin e-mail la: Specificați adresa de e-mail la care va fi trimis răspunsul.
Semnătura de e-mail: Specificați semnătura care va apărea pe toate e-mailurile dumneavoastră.

Logo-ul dvs. pentru e-mailuri

Vă puteți personaliza e-mailurile adăugând logo-ul dvs. Logo-ul trebuie încărcat ca fișier JPEG. Vă rugăm să rețineți că înălțimea maximă permisă este de 75 de pixeli. Dacă imaginea încărcată depășește această înălțime, aceasta va fi redimensionată automat. Puteți descărca un fișier de probă făcând clic pe butonul Descărcați fișiere de probă.

Pentru a vă încărca logo-ul, faceți clic pe butonul Încărcați imaginea. Odată încărcat, va apărea un buton Editați imaginea, care vă va permite să faceți ajustări la imagine, dacă este necesar.

După personalizarea setărilor de e-mail, nu uitați să faceți clic pe Salvați pentru a vă salva modificările. Vă recomandăm să trimiteți un e-mail de test făcând clic pe butonul Trimiteți un e-mail de test. Acest lucru vă permite să primiți un e-mail de test în căsuța dvs. de primire și să vă asigurați că totul arată așa cum vă așteptați.