Selecția produselor

Selecția produselor

Prin intermediul Saal Digital este posibil să imprimați imagini pe o gamă largă de produse. Fiecare dintre acestea oferă diferite instrumente de personalizare, în funcție de caracteristicile produsului. Atunci când rulați software-ul de birou, primul lucru care se deschide este selecția produsului. Aici veți găsi principalele categorii de produse. Acestea includ printuri, albume foto, artă de perete, cărți și multe altele.

Fereastra de selecție a produselor

Fiecare categorie de produse are mai multe subcategorii. De exemplu, dacă selectați Photo Books (Cărți foto ), vor apărea diferite subcategorii, cum ar fi Hardcover Photo Book (Carte foto cu copertă tare), Professional Line Photo Book (Carte foto cu linie profesională), Portfolio Albums (Albume de portofoliu) etc.

Fereastra de selecție a Cărților foto

Datorită gamei largi de produse, pot exista chiar subcategorii în subcategorii, în funcție de articol. În acest exemplu, dacă selectați Professional Line Photo Book (Carte foto cu linie profesională ), vor fi afișate opțiunile de format pentru acest produs. Dacă faceți clic pe oricare dintre acestea, veți ajunge la configurația produsului. În cazul cărților foto, de exemplu, puteți alege diferite opțiuni pentru materialul copertei, paginile, dacă să includeți o cutie de cadou și așa mai departe. Dacă faceți clic pe Design, se va deschide Designerul cu produsul selectat și configurația care urmează să fie proiectată.

Panoul de configurare al albumului foto 30 x 30 Professional Line Photo Book

Atunci când este selectată categoria de produse, numele produsului selectat apare în partea de sus. Aceasta acționează, de asemenea, ca un navigator. Dacă dați clic pe oricare dintre denumirile categoriilor, veți reveni la meniul de selectare a categoriilor. Acest lucru vă permite să parcurgeți diferitele categorii și subcategorii pentru a selecta cel mai bun produs și cea mai bună configurație pentru imaginile dvs. De exemplu, după selectarea Poster/FineArt > FineArt > Customise FineArt vă va duce la panoul de configurare.

Panoul de configurare FineArt

Dacă faceți clic pe titlul Poster/FineArt din partea de sus, veți reveni la meniul de categorii, unde puteți selecta o altă categorie, cum ar fi Fotografie în ramă schimbabilă.

Fereastra de selecție Poster și FineArt