Setări pentru vânzări și facturi

Setări pentru vânzări și facturi

Saal Digital se ocupă în mod complet gratuit de întregul proces de vânzare, lăsându-vă liber să vă concentrați asupra afacerii dumneavoastră. Cu toate acestea, în acest meniu veți găsi diverse opțiuni legate de procesul de vânzare și facturare pentru o mai mare personalizare și control al afacerii și brandului dvs.

Sales and bill settings panel

Setări de facturare

Dacă doriți, puteți adăuga logo-ul dvs. pentru a apărea în colțul de sus al facturii. În acest fel, marca dvs. va fi prezentă și vizibilă pentru clienții dvs. în timpul procesului de plată.

Upload image button

Pur și simplu faceți clic pe butonul Încărcați imagine și încărcați logo-ul dvs. folosind parametrii care au fost specificați. Odată încărcată, imaginea dvs. va fi disponibilă aici.

Logo in bill settings

Puteți înlocui logo-ul făcând clic pe Încărcați imaginea sau îl puteți elimina făcând clic pe Ștergeți. Dacă faceți clic pe " Edit image" (Editare imagine), veți putea să setați cultura specifică pe care doriți să o utilizați și să faceți unele ajustări, dacă este necesar.

Logo editor

Eliberarea manuală a comenzilor

Dacă doriți să dețineți un control total asupra comenzilor dvs. prin aprobarea manuală a fiecăreia dintre ele înainte de a intra în producție, puteți face acest lucru activând această opțiune.

Manual release orders option

Toate comenzile plasate de clienții dvs. vor apărea în panoul de gestionare a comenzilor, așteptând să le aprobați manual. De asemenea, veți primi o notificare prin e-mail pentru fiecare comandă plasată.

Order management panel with order waiting

Tot ce trebuie să faceți este să eliberați comanda pentru producție pentru a o finaliza sau să o anulați, dacă este necesar.

Order waiting for approval

Colectarea în magazin

Dacă doriți ca comenzile să fie trimise la o anumită adresă și nu la destinația selectată de client, puteți activa această opțiune. Acest lucru este foarte util dacă aveți un magazin fizic sau dacă doriți să livrați comenzile clienților dvs. în persoană.

In store collection option

Odată activată, este suficient să completați adresa și toate comenzile din galeriile și proiectele dvs. vor fi trimise la această adresă.

Funcția de partajare - Link neutru de partajare

Această opțiune vă permite să trimiteți clienților dvs. linkuri partajate într-un mod complet neutru, fără nicio referire la Saal Digital. Opțiunea Saal Digital este selectată în mod implicit. Acest lucru înseamnă că toate linkurile partajate către galeriile și proiectele dvs. vor fi sub domeniul saal-digital.net.
Dacă selectați opțiunea Photo Portal, linkurile partajate vor fi sub domeniul photo-portal.shop. Acest lucru înseamnă că clienții dvs. nu vor vedea nicio referire la Saal Digital atunci când vă vor vizita conținutul.

Sharing function

Această funcție afectează tot conținutul dvs., atât galeriile cât și proiectele, precum și pagina dvs. de profil.

Gallery with neutral link