Creați un proiect dintr-o galerie

Creați un proiect dintr-o galerie

Pe lângă imagini, puteți stoca, gestiona, partaja și vinde proiectele create în software-ul Saal Design, în magazinul online sau într-un software de design extern. În plus, puteți crea oricâte produse foto doriți direct dintr-o galerie, rapid și ușor. Din panoul Galleries (Galerii), derulați meniul galeriei din care doriți să creați un produs și selectați Create product (Creare produs).

Gallery panel drop down menu

Puteți găsi această opțiune și în cadrul galeriei. Când deschideți o galerie, veți vedea că meniul din dreapta afișează diverse opțiuni și informații despre galeria dvs. În acest meniu veți găsi, de asemenea, opțiunea de a crea un produs din fotografiile din această galerie. Tot ce trebuie să faceți este să dați clic pe Create product (Creare produs).

Options within a gallery

Magazinul online se va deschide automat și vă va arăta diferitele produse fotografice disponibile la Saal Digital.

Photo products

Puteți personaliza toate caracteristicile produsului.

Professional Line XT features

Și alegeți metoda pe care o preferați pentru a vă crea produsul fotografic.

Design modes

Dacă alegeți modul AutoLayout, toate fotografiile din galeria dvs. vor fi disponibile în designer pentru a le folosi la crearea produsului dvs.

Designer with autolayout

Dacă alegeți să vă creați produsul folosind modul One Minute (Un minut ), produsul dvs. va fi creat automat folosind fotografiile selectate din galeria dvs.

Image selection

După ce a fost creat, veți putea face orice modificări doriți. Și să adăugați mai multe imagini dintr-o altă galerie sau dispozitiv, dacă aveți nevoie de ele. De aici puteți, de asemenea, să adăugați proiectul la coșul dvs. de cumpărături, să îl partajați și să îl vindeți atunci când este gata.

Professional Line created with one minute

După ce ați terminat de creat proiectul, trebuie să faceți clic pe Save project (Salvare proiect ) pentru a-l salva. Va trebui să îi dați un nume și să faceți clic pe Save (Salvare).

Save project

Când deschideți panoul Projects (Proiecte ), veți găsi proiectul dvs. cu numele cu care l-ați salvat.

Project panel with professional Line

Atunci când selectați proiectul, în meniul din dreapta vor apărea mai multe opțiuni, printre care Add to cart, Share settings și Sell project. Aceste opțiuni pot fi găsite, de asemenea, făcând clic pe butonul cu 3 puncte din proiect.