Setările galeriei

Setările galeriei

În acest meniu puteți configura aspectele de prezentare ale galeriei dumneavoastră.

Gallery settings menu

În primul rând, veți găsi setările de bază, unde puteți modifica titlul, adăuga o descriere și alege un tip de fotografie pentru galeria dumneavoastră. Mai jos veți găsi diferite setări pentru galeria dumneavoastră. Aveți opțiunea de a afișa o imagine ca antet al galeriei dvs., care va fi vizibilă în partea de sus a linkului partajat al galeriei.

Gallery

Dacă doriți, puteți activa opțiunea de a utiliza această imagine de antet exclusiv pentru această funcție și de a nu o afișa în interiorul galeriei dvs.

Show title image option

Fotografiile din cadrul unei galerii pot include un titlu și o descriere. Acestea pot fi adăugate atunci când selectați o fotografie, pe coloana din dreapta.

Gallery right column

În setările galeriei, puteți activa opțiunea de a afișa titlul și descrierea fotografiei în galeria dvs.

Photo title on gallery option

În plus, aici puteți activa filigranul în galeria dvs. Și activați comentariile în galeria dvs. După aceste opțiuni, veți găsi instrumentele pentru a modifica aspectul galeriei dvs.

Display options

Aveți chiar și posibilitatea de a selecta independent modul de afișare pe dispozitivele mobile.

Mobile view

După ce ați terminat de configurat setările galeriei dumneavoastră, faceți clic pe Save (Salvare). Configurarea imaginii principale a galeriei. În meniul din dreapta, veți vedea că există o imagine preselectată. Această imagine, în mod implicit, va funcționa ca antet al galeriei dvs. odată partajată.

Gallery main image

Puteți alege o altă imagine făcând clic pe Change main image (Schimbare imagine principală). Va apărea o fereastră în care puteți selecta o altă imagine din galerie sau puteți opta pentru a încărca o altă imagine care să funcționeze ca imagine principală a galeriei dvs.

Main image photo options

De asemenea, puteți face ajustări la imaginea principală a galeriei dvs. făcând clic pe butonul Edit image (Editare imagine ).

Edit gallery main image

Dacă galeria dvs. este deja partajată și deschideți linkul partajat, veți vedea imaginea principală a galeriei funcționând ca antet al galeriei dvs.

Gallery with main image

Aveți opțiunea de a elimina antetul din galeria dvs. dacă doriți. Pentru a face acest lucru, trebuie să deschideți setările gal eriei dvs. și să dezactivați opțiunea Show Main image (Afișare imagine principală). În setările galeriei, puteți, de asemenea, să activați opțiunea Imagine principală doar ca antet, astfel încât imaginea principală să funcționeze doar ca antet al galeriei dvs.

Main image only as header option