Lista de dorințe

Lista de dorințe

Atunci când clienții dvs. vizitează o galerie, utilizatorii își pot selecta fotografiile preferate pentru a le adăuga la lista de dorințe. În acest fel, utilizatorii își pot crea propria colecție și pot cumpăra oricând doresc.

Gallery sample

Pentru a adăuga fotografii la lista de dorințe, faceți clic pe inima care apare pe fiecare fotografie atunci când treceți cu mouse-ul peste ea. Dacă faceți clic pe aceeași inimă, fotografia va fi eliminată din lista de dorințe. Lista de dorințe se află în colțul din dreapta sus al galeriei și este însoțită de un număr care indică numărul de fotografii care au fost adăugate. Atunci când clientul dvs. face clic pe această inimă, va vedea toate imaginile care au fost adăugate la lista de dorințe, inclusiv cele selectate în subgalerii.

Wish list sample

De aici, clientul dvs. poate achiziționa imagini și poate elimina imaginile pe care nu le dorește din lista de dorințe. În plus, imaginile pe care utilizatorii le adaugă la lista de dorințe sunt marcate cu o inimă în Galerie, care este vizibilă pentru dvs.

Wish list icon notification

Atunci când sunt selectate mai multe fotografii în cadrul unei galerii, opțiunea Download CSV file (Descărcare fișier CSV ) este disponibilă în meniul din dreapta. Aceasta vă permite să selectați fotografiile adăugate la lista de dorințe a utilizatorului și să descărcați fișierul CSV pentru a le găsi rapid în software-ul extern pe care îl utilizați, cum ar fi Lightroom.

Butonul de feedback

Lista de dorințe poate fi utilizată ca instrument de feedback. În setările Galeriei există o opțiune numită Show feedback button (Afișați butonul de feedback).

Show feedback button in gallery settings

Dacă este activată, utilizatorii vor găsi un buton Send Selection (Trimite selecție ) în Wish List (Lista de dorințe).

Send selection button in wish list

Făcând clic pe acest buton, se va deschide o fereastră în care utilizatorul va fi rugat să introducă datele sale personale împreună cu un mesaj. Odată completate și după ce faceți clic pe Trimitere, veți primi un e-mail cu mesajul clientului.

Send selection window

Fotografiile selectate de clientul dvs. vor fi afișate în galeria corespunzătoare, marcate cu o pictogramă cu o inimă.

Heart icon on gallery