Creați galerii

Creați galerii

Galeriile vă permit să stocați, să organizați, să partajați și să vindeți imaginile dvs. dintr-un singur depozit online.

Creați o galerie

Gallery panel

Pentru a crea o galerie, trebuie să mergeți la Galerii și să faceți clic pe butonul +Adaugare. Va apărea un meniu pop-up care vă permite să scrieți un titlu, o descriere și să alegeți tipul de fotografie. Odată completată, trebuie să faceți clic pe Create (Creare).

Add a new gallery menu

O nouă galerie va apărea în Galerii.

New gallery on Gallery panel

Puteți deschide noua dvs. galerie făcând clic pe ea. Veți vedea că noua galerie este goală.

Empty gallery

Pentru a adăuga imagini, trebuie să faceți clic pe +Add, Add images și să selectați locul unde sunt stocate fotografiile dvs. Sau puteți adăuga fotografiile direct, trăgându-le dintr-un dosar și plasându-le în galerie.

Add images optionsGallery with images

Creați o subgalerie

Pe lângă galerii, aveți opțiunea de a crea subgalerii în cadrul galeriei. Foarte utilă pentru a vă organiza fotografiile sau pentru a face selecții de fotografii pe care să le trimiteți la anumite grupuri de persoane. Pentru a crea subgalerii, trebuie să faceți clic pe +Add și să selectați Add new sub-gallery (Adăugare nouă subgalerie)

Add sub-gallery button

Va apărea un meniu pop-up care vă permite să scrieți un titlu, o descriere și să alegeți tipul de fotografie. Aici puteți, de asemenea, să activați sau să dezactivați opțiunea de partajare automată a subgaleriei atunci când este partajată galeria principală. Odată completată, trebuie să faceți clic pe Create (Creare).

New subgallery menu

O nouă subgalerie va apărea în interiorul galeriei. Puteți deschide noua dvs. subgalerie făcând clic pe ea. Veți vedea că această nouă subgalerie este goală. Puteți adăuga fotografii făcând clic pe butonul +Add (Adăugare ), ca la galerii.

New subgallery created

Și puteți selecta fotografii din galeria principală pentru a le plasa în subgalerie. Trebuie doar să vă întoarceți la galeria principală făcând clic pe ea.

Gallery top menu

Și selectați fotografiile pe care doriți să le mutați în subgalerie. Pentru a selecta mai multe fotografii, trebuie să faceți clic pe caseta de selectare Select multiple (Selectați mai multe fotografii) și apoi selectați fotografiile. Odată ce o imagine este selectată, în meniul din dreapta va apărea opțiunea de copiere, mutare și ștergere. Pentru a adăuga fotografiile selectate în subgalerie, alegeți să copiați sau să mutați, în funcție de nevoile dumneavoastră.