Comentarii

Comentarii

Puteți configura și permite comentarii la proiectele dumneavoastră. Acest lucru vă permite să primiți feedback direct de la clienți, ceea ce vă eficientizează munca și vă economisește timp.

Activați comentariile

Pentru a activa comentariile pe un proiect, trebuie să deschideți Setări proiect al proiectului pentru care doriți să activați comentariile. Puteți găsi Setări proiect în meniul din dreapta sau făcând clic pe butonul cu trei puncte de pe proiect.

Se afișează setările proiectului

Activarea Comentarii va dezvălui opțiuni suplimentare de personalizare:
Publicați comentariile manual: Necesită aprobare manuală înainte de publicarea comentariilor.
Permiteți răspunsul la comentarii: Permite comentarea comentariilor la comentariile existente.
Permiteți aprecierea comentariilor: Permite utilizatorilor să dea like la comentarii.

Odată configurat, va trebui să faceți clic pe Salvați. Vă rugăm să rețineți că proiectul trebuie să fie partajat pentru ca utilizatorii să poată lăsa comentarii.

Opțiuni de comentarii în setările proiectului

Creați comentarii

Atunci când deschideți link-ul partajat al proiectului, veți vedea că acum este posibil să adăugați comentarii la proiect. Odată ce a fost făcut un comentariu, acesta poate fi fixat într-o anumită locație din proiect, făcând clic pe butonul Pin (Fixare) situat lângă comentariu în coloana din dreapta. După ce se face clic, trebuie selectată locația dorită în cadrul proiectului pentru a fixa comentariul. Această caracteristică permite un feedback eficient din partea clienților dumneavoastră.

Comentariu în proiect

Revizuiți comentariile

Atunci când se face un comentariu, în meniul Proiecte va apărea o notificare Comentarii, care vă va anunța când a fost făcut un comentariu la acesta.

Pictograma Comentariu în panoul proiectului

Dacă faceți clic pe butonul Comentarii, se deschide link-ul partajat al proiectului, permițându-vă să vizualizați toate comentariile.
Comentariile fixate sunt indicate prin markeri, oferind puncte de referință clare în cadrul proiectului.

Comentariu fixat