Procesul de instalare

Procesul de instalare

Puteți descărca gratuit software-ul nostru pentru desktop pentru a vă proiecta și personaliza produsele foto. După ce faceți clic, programul de instalare a programului va începe să se descarce automat. Dacă nu o face, puteți face clic pe butonul Reîncepeți descărcarea. După ce descărcarea este finalizată, navigați până la dosarul în care a fost salvat programul de instalare și deschideți-l.

Se afișează opțiunea Restart download

Vă garantăm că software-ul nostru este liber de malware și troieni. Acesta este supus unor verificări regulate de integritate și aderă la metodologiile standard din industrie pentru a se asigura că este lipsit de viruși.

Windows

Expertul de instalare vă va cere mai întâi să selectați un dosar de destinație pentru software. După ce ați făcut selecția, faceți clic pe Install (Instalare). Înainte de a finaliza instalarea, asistentul vă va oferi două opțiuni:

  • Deschiderea automată a software-ului la finalizarea instalării
  • Creați o pictogramă pe desktop pentru acces rapidDupă ce ați selectat preferința dumneavoastră, faceți clic pe Finish (Terminare).

Opțiuni ale asistentului

Software-ul Saal Design este acum instalat și sunteți gata să începeți să vă proiectați produsele foto.

macOS

Un asistent de instalare vă va ghida prin procesul de instalare. Faceți clic pe Continue (Continuare ) pentru a începe instalarea. Un mesaj de confirmare va apărea atunci când instalarea este finalizată.

Mesaj de succes pe programul de instalare

Faceți clic pe Close (Închidere ) pentru a ieși din programul de instalare. Instalarea este acum finalizată și sunteți gata să începeți să vă creați produsele foto.