Partajați un proiect

Partajați un proiect

Există mai multe opțiuni de partajare a proiectelor, în funcție de nevoile dumneavoastră. Primul lucru pe care trebuie să îl faceți este să activați partajarea. Există mai multe locuri în care puteți activa această opțiune. Atunci când proiectați un proiect, veți găsi un buton Share (Partajare ) în meniul de sus al proiectantului.

Designer with Professional Line

În panoul Projects (Proiecte ), dacă coborâți meniul unuia dintre proiecte, vor apărea mai multe opțiuni. Acolo veți găsi butonul Share settings (Setări de partajare ).

Projects panel drop down menu

Atunci când selectați un proiect, în dreapta apare un meniu cu toate informațiile despre acesta. Acolo veți găsi, de asemenea, butonul Share settings (Setări de partajare ).

Right menu of the Projects panel

După ce faceți clic pe Share settings (Setări de partajare ), va apărea un meniu pop-up. Aici trebuie să activați partajarea.

Activate Share Project

Când este activată, vor apărea diverse opțiuni care vă vor permite să personalizați modul în care partajați proiectul dumneavoastră.

Share Project menu

Dacă doriți, îl puteți securiza cu o parolă. Va trebui să le comunicați manual utilizatorilor parola pentru ca aceștia să poată accesa proiectul. La fel ca în cazul galeriilor, linkul de partajare a proiectului dvs. va fi disponibil aici. Puteți să copiați și să lipiți manual acest link sau pur și simplu să faceți clic pe Open (Deschidere). Acest lucru va deschide link-ul Shared (Partajat ) către proiectul dvs. și vă va permite să vedeți cum îl vor vedea utilizatorii.
Sub link-ul Shared (Partajat) veți găsi diferite opțiuni pentru a trimite și a partaja proiectul dvs. cu utilizatorii. Puteți Copia linkul de partajare pentru a-l trimite utilizatorilor pe care îi doriți, folosind metoda sau platforma preferată. Puteți face clic pe Send by e-mail (Trimitere prin e-mail ) pentru a trimite linkul prin e-mail utilizând software-ul de e-mail implicit pe care l-ați selectat pe dispozitivul dvs. Sau puteți trimite prin e-mail link-ul partajat către contactele dvs. direct din Photo Portal, făcând clic pe Share with contacts (Partajare cu contactele). La Show advanced settings (Afișare setări avansate), veți găsi opțiunea de a adăuga traduceri.

Translations menu

După ce ați configurat proiectul, faceți clic pe Save (Salvare). Veți vedea că starea proiectului dvs. s-a schimbat.

Project status