Modele de e-mail

Modele de e-mail

Aici puteți crea șabloane de e-mail pentru a vă optimiza comunicarea cu contactele dumneavoastră, economisind timp și reducând tastarea repetitivă.

Pentru a crea un nou șablon de e-mail, dați pur și simplu clic pe butonul Add (Adăugare ). Va apărea o fereastră care vă va permite să creați noul șablon de e-mail:
Titlu: Introduceți un titlu pentru șablonul dvs. de e-mail. Acest titlu va fi vizibil doar pentru dvs. și nu va fi văzut de contactele dvs.
Text: Introduceți aici conținutul șablonului dvs. de e-mail.
După ce ați completat câmpurile, faceți clic pe Save (Salvare). Șablonul pe care l-ați creat va apărea acum în meniul E-mail Templates (Șabloane de e-mail ). Puteți crea atâtea șabloane câte șabloane aveți nevoie. Pentru a face modificări la un șablon, dați pur și simplu clic pe el și efectuați modificările necesare. Nu uitați să faceți clic pe Save (Salvare ) după ce ați făcut modificările.

Fereastra șabloanelor de e-mail

Utilizarea șabloanelor de e-mail

Puteți utiliza șabloanele de e-mail atunci când partajați o galerie sau un proiect cu contactele dumneavoastră. În secțiunea Share Settings (Setări de parta jare), după ce alegeți opțiunea Share with Contacts (Partajare cu contactele ) și selectați contactele cu care doriți să le partajați, va apărea o fereastră care vă va permite să vă alegeți șablonul.

Selectarea șablonului de e-mail

Aici veți găsi o căsuță intitulată Email templates (Șabloane de e-mail). Dacă faceți clic pe ea, se va afișa o listă cu șabloanele de e-mail disponibile, din care puteți alege. După ce ați selectat un șablon, conținutul acestuia va umple automat caseta Message (Mesaj ). Apoi îl puteți edita după cum este necesar. Nu uitați să faceți clic pe Send message (Trimitere mesaj ) pentru a trimite mesajul către contactele selectate.

 

Setarea limbii dvs. nu corespunde limbii acestui site web. Vă rugăm să alegeți:

Setarea limbii dvs. nu corespunde limbii acestui site web. Vă rugăm să alegeți: