Mod previzualizare

Mod previzualizare

Revizuirea proiectului dumneavoastră înainte de a-l finaliza este esențială pentru a vă asigura că acesta nu conține erori și că vă satisface așteptările. Pentru o revizuire completă a proiectului dvs., vă recomandăm să faceți clic pe butonul Previzualizare din meniul de sus pentru o verificare finală optimă.
În modul Preview (Previzualizare ), produsul dvs. fotografic este prezentat ca un ecran complet. Această vizualizare nealterată oferă o înțelegere completă a rezultatelor produsului dvs. foto. Afișarea pe ecran complet elimină sublinierile și liniile de sângerare de la verificarea ortografică, permițându-vă să vă concentrați asupra conținutului. De asemenea, puteți mări sau micșora imaginea făcând clic pe lupa din colțul din dreapta jos sau selectând o valoare în căsuță. În mod implicit, vizualizarea este setată pe Auto, ceea ce adaptează produsul la dimensiunea ecranului dvs. Cu toate acestea, puteți mări imaginea pentru a examina detaliile la o dimensiune mai mare.

Mod previzualizare

În cazul produselor cu mai multe pagini, puteți naviga cu ușurință printre pagini făcând clic pe săgeata din fiecare parte a produsului foto sau făcând clic pe pagini din meniul din partea de jos.
Când sunteți gata să vă întoarceți la designer, faceți clic pe butonul Back to design (Înapoi la design ) din colțul din stânga jos.