Mini Leporello

Mini Leporello

Mini Leporello se găsește în meniul de selecție a produselor din Cărți. Odată selectat, se va deschide configuratorul. Puteți alege din mai multe formate, fiecare cu un anumit număr de pagini. Puteți selecta o cantitate sau puteți introduce un număr în caseta Personalizat. În plus, puteți alege și între diferite tipuri de hârtie. Odată configurat, apăsați Design.

Mini Leporello configurator

Designerul se deschide cu un Mini Leporello gol, pe care îl puteți proiecta. Ca și în cazul celorlalte produse foto, puteți alege o linie de design, puteți selecta unul dintre șabloane și îl puteți personaliza în funcție de nevoile dvs.

Pliul Mini Leporello, față și verso

Toate Mini Leporello au două zone care pot fi proiectate: Front și Back, vizibile în meniul de jos. Fiecare zonă conține un anumit număr de pagini, în funcție de configurația aleasă. Paginile sunt marcate cu ghidaje care corespund zonelor de pliere. Rețineți că numărul de pagini determină poziția față și spate a Mini Leporello. Pentru Mini Leporello cu 8 și 12 pagini, partea din față și cea din spate se află în aceeași zonă proiectabilă (față).

12 pages Mini Leporello in designer

12 pages Mini Leporello folded

Pentru Mini Leporello de 10 pagini, partea din față se află în zona de design din față, iar spatele în zona de design din spate.

10 pages Mini Leporello in designer

10 pages Mini Leporello folded