Mesaje de eroare software

Mesaje de eroare software

În cazuri rare, este posibil să primiți mesaje de eroare atunci când utilizați software-ul. Pentru a vă ajuta să depanați orice problemă pe care o puteți întâmpina, am compilat aici o listă de coduri de eroare posibile. Cu toate acestea, dacă nu găsiți o soluție la problema dvs. specifică, vă recomandăm să consultați articolul nostru de depanare. Acolo veți găsi un ghid pas cu pas care vă va ajuta să rezolvați problema.

Eroare 3001, eroare 2038 sau Mesaj de acces refuzat

Dacă întâmpinați eroarea 3001, eroarea 2038 sau un mesaj de acces refuzat, înseamnă că software-ul nu poate accesa niciun fișier de pe sistemul dvs. Pentru a rezolva această problemă, vă rugăm să urmați acești pași:

 1. Asigurați-vă că aveți suficient spațiu liber pe hard disk.
 2. Verificați dacă aveți drepturi de acces complete la toate fișierele și directoarele.
 3. Verificați dacă niciun software antivirus nu blochează accesul la fișiere.
 4. În cazul în care oricare dintre aceste probleme este cazul, deblocați software-ul Saal Design în programele relevante.
 5. Odată deblocat, ar trebui să puteți încărca fișiere fără alte probleme.

Pentru utilizatorii de macOS, urmați acești pași suplimentari:

 1. Permiteți software-ului de proiectare accesul complet la hard disk. Puteți face acest lucru accesând secțiunea Security > Privacy > Full Disk Access (Securitate > Confidențialitate > Acces complet la disc) din preferințele sistemului.
 2. În această secțiune, adăugați software-ul de proiectare ca aplicație care ar trebui să aibă acces complet la disc. Adăugând-o aici, software-ul ar trebui să poată salva fișierele.

Prin finalizarea acestor pași, ar trebui să puteți remedia eroarea 3001, eroarea 2038 sau mesajul Access Denied (Acces refuzat) și să recâștigați funcționalitatea normală a software-ului.

Eroare 1000 la exportul unui PDF

Dacă primiți un mesaj Error 1000 atunci când exportați un PDF din proiectul dumneavoastră, încercați să îl rezolvați repornind software-ul și încercând din nou exportul.

Eroare 1132 pe macOS

Este posibil să apară o eroare 1132 dacă aveți o bibliotecă Apple Photos cu un număr foarte mare de imagini stocate

 1. Deschideți setările de securitate ale sistemului dvs. și dezactivați accesul direct la Apple Photos pentru Software-ul de proiectare
 2. Puteți continua să adăugați în continuare imagini din Biblioteca Apple Photos utilizând funcția de glisare și fixare pentru a plasa orice imagine pe produsul dvs.

Eroare 2032

Această eroare înseamnă că un software nu se poate conecta la internet din cauza unor posibile blocaje de securitate. Pentru a o remedia:

 1. Dezactivați temporar instrumentele antivirus/malware.
 2. Permiteți softul în setările firewall-ului computerului dumneavoastră.
 3. Verificați dacă există restricții de internet în setările routerului dumneavoastră.
 4. Încercați o altă conexiune la internet, cum ar fi un hotspot mobil.