Meniul Contacte

Meniul Contacte

Meniul Contacte poate fi accesat făcând clic pe butonul Contacte din meniul din dreapta. Aici veți vedea o listă curatorială a tuturor utilizatorilor înregistrați care s-au înregistrat la oricare dintre galeriile dvs. Această listă afișează, de asemenea, un link către galeria specifică la care s-au înregistrat, data înregistrării, numele complet, adresa de e-mail, adresa fizică atunci când au fost adăugați și suma pe care au cheltuit-o. Aceste contacte sunt adăugate automat la lista dvs. de contacte din cadrul Sales Panel. Pentru a modifica orice informație de contact, dați pur și simplu clic pe pictograma cheie din dreapta.

Meniul Contacte

Veți găsi mai multe opțiuni în coloana din dreapta:
Download CSV file (Descărcare fișier CSV ) vă permite să descărcați un fișier CSV care conține toate contactele înregistrate.
Attach to Contact Group (Atașare la grupul de contacte ) vă permite să adăugați contactele selectate la un grup existent.
Create Contact Group (Creare grup de contacte ) vă permite să adăugați toate contactele afișate la un nou grup, care va fi apoi accesibil din Sales Panel (Panoul de vânzări).

 

Setarea limbii dvs. nu corespunde limbii acestui site web. Vă rugăm să alegeți:

Setarea limbii dvs. nu corespunde limbii acestui site web. Vă rugăm să alegeți: