Meniul Contacte

Meniul Contacte

Meniul Contacte poate fi accesat făcând clic pe butonul Contacte din meniul din dreapta. Aici veți vedea o listă curatorială a tuturor utilizatorilor înregistrați care s-au înregistrat la oricare dintre galeriile dvs. Această listă afișează, de asemenea, un link către galeria specifică la care s-au înregistrat, data înregistrării, numele complet, adresa de e-mail, adresa fizică atunci când au fost adăugați și suma pe care au cheltuit-o. Aceste contacte sunt adăugate automat la lista dvs. de contacte din cadrul Sales Panel. Pentru a modifica orice informație de contact, dați pur și simplu clic pe pictograma cheie din dreapta.

Meniul Contacte

Veți găsi mai multe opțiuni în coloana din dreapta:
Download CSV file (Descărcare fișier CSV ) vă permite să descărcați un fișier CSV care conține toate contactele înregistrate.
Attach to Contact Group (Atașare la grupul de contacte ) vă permite să adăugați contactele selectate la un grup existent.
Create Contact Group (Creare grup de contacte ) vă permite să adăugați toate contactele afișate la un nou grup, care va fi apoi accesibil din Sales Panel (Panoul de vânzări).