Managementul proiectelor

Managementul proiectelor

Proiectele dvs. pot fi salvate local pe dispozitivul dvs. și în cloud, dacă aveți un cont și sunteți conectat. Acest lucru vă permite să vă proiectați produsele în ritmul dvs. propriu sau să le salvați pentru comenzi viitoare.

Salvați un proiect

Carte foto proiectată

Din designer, dacă faceți clic pe butonul Save (Salvare ) din meniul de sus, se va deschide o fereastră în care puteți introduce un nume pentru proiect. Odată scris, dacă faceți clic pe Save (Salvare ), proiectul va fi salvat local pe dispozitiv. Dacă faceți clic pe Save online, proiectul este salvat în Saal Cloud și devine accesibil de pe orice dispozitiv prin intermediul Designerului online. Trebuie să aveți un cont și să fiți conectat pentru a salva online. Rețineți că proiectele salvate online sunt salvate și local.

Fereastra de salvare a proiectului

Dacă proiectul dvs. a fost deja salvat, dacă faceți clic pe Save (Salvare ), se va afișa aceeași fereastră cu numele dat proiectului. Faceți clic din nou pe Save (Salvare ) pentru a salva modificările pe care le-ați făcut. În cazul în care numele este modificat, de exemplu prin adăugarea numărului 02, o copie a proiectului va fi salvată cu noul nume, lăsând intact proiectul original.

Toate proiectele salvate, fie ele online sau locale, sunt disponibile în dosarul Projects (Proiecte ). Acest dosar poate fi accesat din proiectant, făcând clic pe acest buton din meniul superior, sau atunci când se execută software-ul, făcând clic pe butonul Projects (Proiecte ) din meniul din dreapta.

Dosarul Projects (Proiecte)

Toate proiectele salvate pot fi gestionate din acest dosar. Este posibilă căutarea proiectelor după nume cu ajutorul căsuței de căutare din partea de sus. Fiecare proiect este afișat cu informațiile despre produs și titlul sub care a fost salvat. Opțiunile de gestionare pentru fiecare proiect sunt afișate în partea dreaptă.

Dacă proiectul a fost salvat pe dispozitivul dvs., va apărea butonul Save online (Salvare online ). Dacă faceți clic pe acesta după ce vă conectați, proiectul va fi încărcat în Cloud și statutul proiectului se va schimba în Saal Cloud. Acest lucru înseamnă că, pe lângă faptul că va fi salvat pe dispozitivul pe care a fost creat, proiectul va fi salvat și în Cloud, în contul în care v-ați conectat.

Proiecte multiple salvate în meniul Projects (Proiecte)

Dacă faceți clic pe pictograma coșului de gunoi din dreapta proiectului, proiectul salvat va fi șters atât local, cât și online.

Pentru a deschide un proiect în designer, faceți clic pe proiectul în sine sau faceți clic pe butonul cheie din dreapta proiectului.

Copie de rezervă

Software-ul vă permite să accesați versiuni mai vechi ale proiectelor salvate, dacă este necesar. Pentru a face acest lucru, faceți clic dreapta pe un proiect din folderul Projects (Proiecte ). Va apărea un meniu cu opțiuni precum Edit, Export, Delete și Backup copy( Editare, Export, Ștergere și Copie de rezervă). Dacă treceți peste opțiunea Copie de rezervă, se va afișa o listă cu versiunile de rezervă disponibile, împreună cu datele de salvare respective. Dacă faceți clic pe o versiune de rezervă, aceasta se va deschide în interfața Designer. După editare, se recomandă să salvați versiunea modificată sub un nume diferit pentru referințe viitoare.

Copie de rezervă afișată

Proiecte de export

Este posibil să exportați proiectul ca o previzualizare, astfel încât acesta să poată fi partajat înainte de a fi tipărit sau să exportați fișierul de program pentru a-l rula pe un alt dispozitiv. Din software-ul desktop, faceți clic pe butonul Share (Partajare ) din meniul de sus și vor apărea opțiunile.

S-a făcut clic pe butonul Share (Partajare), se afișează opțiunile de export

Exportați previzualizarea PDF

Această opțiune vă permite să exportați o versiune PDF a proiectului care poate fi partajată ca o previzualizare. Este posibil să adăugați un filigran la fișierul de previzualizare PDF. În meniul Settings (Setări ), la rubrica Watermark (Filigran ), apare o casetă de text. Dacă opțiunea PDF export: show watermark (Export PDF: Afișare fil igran) este activată, textul introdus în caseta de text Watermark (Filigran) va fi utilizat ca filigran atunci când fișierul de previzualizare PDF este exportat. Vă rugăm să rețineți că fișierul de previzualizare PDF nu este un fișier de rezoluție completă și este destinat doar pentru a fi utilizat ca previzualizare.

Opțiunea PDF Watermark (Filigran PDF) este activă

Exportați proiectul

Selectarea acestei opțiuni va exporta un fișier SSWPR corespunzător programului. Acest fișier poate fi deschis pe un alt dispozitiv pe care este instalat software-ul desktop.

Butonul Export Project (Export proiect) din meniul Projects (Proiecte)

Din dosarul Project (Proiecte ) este, de asemenea, posibilă exportarea fișierului SSWPR făcând clic pe butonul Export project (Export proiect ) din dreapta proiectului. Se va deschide o fereastră care vă va permite să selectați unde și sub ce nume să salvați fișierul SSWPR corespunzător proiectului.

Importarea proiectului

Pentru a importa un proiect, faceți clic pe butonul Import Project (Import proiect ) din colțul din dreapta sus al dosarului Project (Proiect ) și selectați fișierul SSWPR care urmează să fie importat. Odată importat, proiectul va apărea în meniul Projects (Proiecte ).