Legenda pentru expoziții

Legenda pentru expoziții

Această funcție este foarte utilă pentru expoziții, deoarece permite potențialilor clienți să vă cumpere fotografiile direct prin simpla scanare a codului QR asociat fotografiei. Dacă doriți să faceți ca fotografiile să fie accesibile prin simpla scanare a unui cod QR, puteți face acest lucru utilizând funcția Create Caption (Creare legendă ) din galeria dvs. Înainte de a face clic pe această opțiune, puteți adăuga un titlu și o descriere la imaginile din galerie, astfel încât aceste informații să apară pe cartonașele de lângă QR. Pentru a face acest lucru, selectați o fotografie din galeria dvs. În meniul din dreapta, veți vedea informații despre fotografie și diverse funcții. Sub Detalii veți găsi spațiul pentru a adăuga un titlu și o descriere la imagine, dacă doriți. După ce ați completat aceste informații, faceți clic pe Save changes (Salvare modificări). Dacă nu adăugați un titlu imaginii dumneavoastră, se va folosi numele de fișier implicit.

Image details in the gallery view

Funcția Create Captions (Creare legende ) poate fi găsită în două locuri: În galerie, făcând clic pe butonul cu 3 puncte al galeriei dorite.

Display options in the gallery

În galerie, fără o imagine selectată, o găsiți în meniul din dreapta, la rubrica funcții.

Options within the gallery

Atunci când faceți clic pe butonul Creare legendă (pentru expoziții), veți vedea diverse opțiuni pentru personalizarea informațiilor și a aspectului fișei, precum și o previzualizare a modului în care va arăta aceasta. Pe lângă codul QR care urmează să fie scanat, cardurile conțin numele artistului, care poate fi găsit în secțiunea " Profile and Page Settings" (Setări profil și pagină ) din cont, precum și titlul imaginii la care se referă. Opțional, puteți include și o descriere a imaginii.

Export caption data menu

Pentru a descărca un PDF cu toate cărțile foto din galerie, cu codul QR corespunzător, trebuie doar să faceți clic pe Descărcați fișierul PDF imprimabil. Un PDF cu toate cardurile corespunzătoare fiecărei imagini din galerie poate fi descărcat, tipărit și utilizat oriunde doriți. De asemenea, puteți descărca fișierul CSV cu informațiile corespunzătoare din galerie făcând clic pe Descărcare fișă (CSV). Cu ajutorul fișierului CSV puteți crea și proiecta propria didascalie.