Ghid rapid: Creați, partajați, vindeți o galerie

Ghid rapid: Creați, partajați, vindeți o galerie

Iată un ghid simplu, pas cu pas, pentru crearea și partajarea unei galerii. Pentru fiecare pas, veți găsi, de asemenea, intrările corespunzătoare cu explicații detaliate:

  1. Mergeți la meniul Galerii și faceți clic pe butonul Adaugă. Scrieți titlul galeriei dvs. și faceți clic pe Create (Creare).
  2. Galeria dvs. este acum creată și goală în meniul Galleries (Galerii ). Faceți clic pe ea pentru a o deschide.
    Meniul Galerii
  3. Faceți clic pe butonul Add (Adăugare ) și apoi pe butonul Add images (Adăugare imagini ) pentru a selecta fotografii de pe dispozitivul local sau din resursa online.
  4. În mod implicit, o imagine este selectată ca imagine principală. Puteți edita sau schimba acest lucru făcând clic pe butoanele de deasupra imaginii din coloana din dreapta.
  5. Personalizați afișarea galeriei și activați caracteristici precum filigranele sau comentariile, făcând clic pe Gallery settings (Setări galerie ) în coloana din dreapta.
  6. Pentru a activa partajarea, faceți clic pe butonul Share Settings (Setări de partajare ) din coloana din dreapta. Odată activată, puteți configura opțiuni precum titlul și descrierea partajării. Se va crea un link de partajare pe care îl veți putea partaja cu contactele dvs. utilizând metoda preferată. Faceți clic pe Save (Salvare ) pentru a activa partajarea.
  7. Permiteți ordonarea fotografiilor din galerie făcând clic pe Sales settings (Setări de vânzare). Odată activată, puteți alege lista de prețuri, adăuga promoții și multe altele. După ce ați configurat totul, faceți clic pe Save (Salvare ) pentru a permite ca fotografiile din galerie să fie achiziționate în conformitate cu configurația și prețurile pe care le-ați stabilit.

Galerie

După ce galeria dvs. este configurată, puteți face clic pe butonul Open (Deschidere ) pentru a accesa link-ul partajat și a vă verifica galeria. Nu uitați să partajați link-ul galeriei cu clienții dvs. prin meniul Share Settings (Partajare setări ) sau prin alte mijloace preferate. Și dacă v-ați configurat galeria pentru achiziții, fiți cu ochii în patru pentru prima comandă. Puteți urmări toate comenzile în meniul Managementul comenzilor din panoul Vânzări.