Galerii de grup

Galerii de grup

Pe lângă crearea de galerii individuale, puteți crea galerii pentru imagini de grup care pot fi accesate din toate galeriile QR individuale. Acest lucru permite oricărui participant să comande fotografii de grup. Pentru a configura acest lucru, faceți clic pe Add ( Adăugare ) și apoi selectați Add a new group gallery (Adăugare o nouă galerie de grup). Acest lucru va crea o galerie de grup în care puteți încărca fotografiile partajate.

Galerie de grup

Pentru a adăuga imagini în această galerie de grup, faceți clic pe Edit (Editare ) pentru a o deschide. Odată ajuns în interiorul galeriei, faceți clic pe Add (Adăugare), apoi selectați Add Images (Adăugare imagini ) și alegeți locația în care sunt stocate fotografiile de grup pentru a le încărca.

În mod implicit, galeria de grup moștenește setările de la galeria părinte. Rețineți că este posibil să setați setări diferite făcând clic pe butonul Setări de vânzări în cadrul galeriei de grup și debifând Moștenește setările galeriei părinte. Va trebui apoi să permiteți comanda acesteia și să îi configurați setările, permițându-vă să stabiliți o listă de prețuri diferită, dacă doriți.