Fluxul de lucru: Ghid de pași

Ghid pas cu pas

Pentru a crea galerii QR, urmați acești pași simpli:

1. Descărcați codurile QR

Mai întâi, faceți clic pe Download (Descărcare ) pentru a obține toate cardurile QR de care veți avea nevoie pentru ședința foto. Această acțiune va descărca un fișier PDF care conține toate cartelele QR predefinite. Vă recomandăm să imprimați acest fișier și să îl aduceți cu dvs. la ședința foto. Va trebui să oferiți fiecărui participant un card QR, fie tipărit, fie digital, pentru ca aceștia să poată accesa ulterior galeria lor prin scanarea codului QR sau urmărind link-ul furnizat. Aceste carduri includ, de asemenea, un formular de consimțământ pe care fiecare participant trebuie să îl semneze, dându-și acordul pentru ședința foto.

2. Ședința foto

La începutul ședinței foto, asigurați-vă că fotografiați mai întâi fiecare cod QR, urmat de fotografii ale persoanei căreia îi corespunde.

3. Încărcați

După ce ați făcut fotografiile, încărcați-le în galerie. Puteți face clic pe Încărcați imagini direct sau faceți clic pe Adăugați imagini, Add images. Alegeți locul unde ați salvat fotografiile și nu uitați să încărcați fotografiile codurilor QR împreună cu restul imaginilor.

Galeria QR cu imagini încărcate

4. Sortare

Odată încărcate, veți observa că fotografiile cu coduri QR sunt detectate automat și apare un buton Start sorting automatically (Începeți sortarea automată ). Dacă faceți clic pe acesta, fotografiile vor fi organizate automat în galerii pentru fiecare cod QR generat, incluzând în cadrul fiecărei galerii toate fotografiile realizate după fotografia QR. Rețineți că fotografia QR nu va fi afișată în galeria publicată.

Galeria QR cu imagini sortate

Atribuiți manual codul QR: În cazul în care codul QR nu este detectat automat pe imagine, îl puteți atribui și manual. Atunci când selectați o imagine, butonul Assign QR code to image (Atribuire cod QR la imagine ) devine disponibil în meniul din dreapta. Când faceți clic pe acest buton, se deschide o fereastră în care puteți introduce codul QR care urmează să fie atribuit imaginii. După ce l-ați introdus, faceți clic pe Ok. Codul QR corespunzător va fi acum atribuit imaginii selectate.

5. Personalizarea galeriei

Puteți accesa fiecare galerie făcând clic pe butonul Edit (Editare ) din dreapta fiecărei galerii. Odată ce vă aflați în interiorul unei galerii, puteți adăuga mai multe imagini, șterge imagini și personaliza setările și caracteristicile independent de alte galerii. De exemplu, puteți modifica titlul galeriei sau puteți selecta un mod de afișare și un aspect alternativ pentru galeria respectivă.

În interiorul unei galerii QR

Puteți muta cu ușurință fotografiile între diferite galerii, dacă este necesar. Pentru a face acest lucru, selectați mai întâi fotografia pe care doriți să o mutați. Odată selectată, în coloana din dreapta vor apărea opțiuni și informații despre fotografie. Faceți clic pe butonul Move to (Mutare în ) și selectați galeria în care doriți să mutați fotografia.

Fotografia selectată

6. Publicare și vânzare

În mod implicit, galeriile sunt publicate automat în funcție de data de începere stabilită la crearea lor. Dacă doriți să suprascrieți această dată, faceți clic pe butonul Publish and Start Selling (Publicare și începerea vânzării ) situat în coloana Edit Gallery (Editare galerie ). După ce faceți clic, galeriile vor fi publicate, iar notificările vor fi trimise tuturor clienților înregistrați. Galeriile pot fi apoi accesate fie prin scanarea codului QR, fie făcând clic pe linkul furnizat. Fotografiile vor fi disponibile pentru cumpărare în conformitate cu setările pe care le-ați specificat.

Galeria QR în vânzare

Galeriile vor înceta automat să mai fie publicate la data de sfârșit prestabilită. Cu toate acestea, dacă doriți să le desființați manual, faceți clic pe butonul Stop publishing (Oprire publicare ).