Duplicarea sau convertirea unui proiect

Duplicarea sau convertirea unui proiect

Vă puteți crea proiectele de la zero sau le puteți duplica și chiar converti. Acest lucru poate fi foarte util pentru a crea produse diferite cu același conținut sau pentru a crea versiuni diferite cu modificările pe care le considerați utile, cum ar fi dimensiuni diferite. Pentru a duplica un proiect, trebuie să mergeți la panoul Projects (Proiecte ) și să selectați proiectul pe care doriți să îl duplicați. În dreapta va apărea un meniu cu mai multe opțiuni. În cadrul opțiunilor Function (Funcție ) veți găsi butonul Duplicate (Duplicare ). De asemenea, puteți găsi butonul Duplicate (Duplicare ) făcând clic pe butonul cu 3 puncte al proiectului.

Opțiunile proiectului afișate

Dacă faceți clic pe el, se va crea automat un nou proiect identic în panoul Projects (Proiecte). Vă rugăm să rețineți că acest nou proiect nu a fost partajat și nu este încă disponibil pentru vânzare.

Proiect duplicat în panou

Pentru a converti acest nou proiect într-un alt articol, faceți clic pe el pentru a afișa diferitele opțiuni din meniul din dreapta. Aici veți găsi butonul Convert article now (Conversia articolului acum ).

Butonul Convert article (Conversia articolului)

Când faceți clic pe el, va apărea un mesaj de avertizare care vă informează că modificarea formatului, a dimensiunii sau a numărului de pagini poate modifica conținutul. Acum trebuie să selectați produsul în care doriți să vă transformați proiectul.

Articole pentru a converti proiectul

După ce articolul este selectat, în panoul Projects (Proiecte ) veți găsi atât proiectul original, cât și proiectul duplicat care a fost convertit într-un alt articol.

Același proiect, articol diferit

Rețineți că în produsul convertit, proprietățile proiectului original conceput de dvs. au fost modificate. Este important să deschideți proiectul convertit pentru a verifica dacă totul este așa cum doriți. Pentru a face acest lucru, faceți clic pe proiectul convertit pentru a deschide meniul din dreapta. Acolo va trebui să selectați Edit project (Editare proiect). Proiectul convertit se va deschide pentru ca dumneavoastră să îl puteți revizui și să faceți orice modificări doriți la această nouă versiune.

Designer cu proiectul convertit