Selecția produselor

Selecția produselor

Saal Digital oferă o gamă largă de produse pentru imprimarea imaginilor dumneavoastră. Fiecare categorie de produse oferă instrumente de personalizare unice, adaptate la caracteristicile sale. Pentru a accesa selecția de produse în Designerul online, dați pur și simplu clic pe butonul Produse din coloana din stânga. Meniul de selecție a produselor afișează principalele categorii de produse, cum ar fi printuri, albume foto, artă murală, cărți și altele.

Fereastra de selecție a produselor

În cadrul fiecărei categorii de produse veți găsi diverse subcategorii. De exemplu, dacă selectați Cărți foto, veți descoperi opțiuni precum Hardcover Photo Book, Professional Line Photo Book și Portfolio Albums. Atunci când selectați o categorie de produse, numele produsului ales va apărea în partea de sus, servind ca un navigator. Puteți reveni cu ușurință la meniul de selectare a categoriei făcând clic pe oricare dintre numele categoriei.

Fereastra de selecție a Cărților foto cu copertă tare

Pentru a găsi rapid un anumit produs, puteți utiliza caseta de căutare din dreapta sus. Introducând cuvinte cheie relevante, cum ar fi Tipar metalic, vor fi afișate toate produsele disponibile din categoria Tipar metalic, din care puteți alege.

Rezultatul căutării Metal Print

Dacă faceți clic pe un produs, veți ajunge la opțiunile de configurare ale acestuia. De exemplu, dacă selectați o carte foto, puteți alege materialul copertei, suprafața de răspândire și chiar dacă doriți să includeți o cutie de cadou. Dacă dați clic pe Design, se va deschide designerul online cu produsul ales și configurația gata de proiectare.

Configurator de albume foto 30 x 30 Professional Line

Dacă sunteți conectat, secțiunea de sus va afișa în mod convenabil ultimul proiect la care ați lucrat. Dacă faceți clic pe cele 3 puncte, veți avea opțiunea de a adăuga, edita sau șterge proiectul. Dacă faceți clic pe el, veți ajunge la meniul Proiecte.

Ultimul proiect deschis

 

Setarea limbii dvs. nu corespunde limbii acestui site web. Vă rugăm să alegeți:

Setarea limbii dvs. nu corespunde limbii acestui site web. Vă rugăm să alegeți: