Proiecte dinamice

Proiecte dinamice

Această funcție simplifică plasarea, gestionarea și personalizarea comenzilor în masă de produse foto, facilitând livrarea către mai mulți clienți simultan. Proiectele dinamice permit utilizarea de spații libere pentru a personaliza conținutul dintr-un tabel stocat.

Activare

Pentru a activa această caracteristică pe un proiect, trebuie mai întâi să îl proiectați. Când sunteți gata, deschideți proiectul în Online Designer și faceți clic pe butonul Dinamic din dreapta. Va apărea un mesaj cu mai multe informații. Faceți clic pe Next (Următorul ) pentru a activa caracteristica. Odată activată, o coloană de instrumente Dynamic va fi accesibilă de fiecare dată când faceți clic pe butonul Dynamic.

Coloana dinamică

Placeholders

Un placeholder este o bucată de text care este personalizată pe baza datelor pe care le-ați înregistrat. Sunt disponibile câmpuri cu conținut implicit. Puteți crea altele noi făcând clic pe Adăugați un nou.

Pentru a adăuga un spațiu rezervat la produsul dvs. foto, trebuie mai întâi să adăugați un text. Atunci când această funcție este activată, în Editorul de text va apărea o căsuță de placeholder lângă instrumentele de personalizare a textului. Selectați o opțiune dintre cele disponibile și placeholder-ul va fi adăugat la textul dvs. Este posibil să adăugați mai multe marcaje de poziție. Rețineți că numai textul din interiorul parantezelor corespunde caracterului plasat, ceea ce permite modificarea dinamică a datelor.

Editorul de text cu caseta pentru marcaje de poziție

Vă recomandăm să activați Dimensiunea automată a fontului pentru a preveni ca textul mai lung să iasă în afara Casetei de text, deoarece lungimile textului vor varia. După ce v-ați personalizat textul, faceți clic pe OK. Textul cu locul rezervat ales va fi adăugat la produsul foto.

Produs cu spațiu rezervat

Date

În coloana Date trebuie să introduceți datele pe care doriți să le personalizați. Pentru a introduce datele, faceți clic pe Gestionați datele. Va apărea o fereastră cu un tabel de date în care puteți vedea toate detaliile care pot fi introduse. În colțul din dreapta sus veți găsi următoarele butoane:

Tabel de date gol

Adăugare. Dacă faceți clic pe acesta, se va deschide o fereastră pentru a adăuga datele. Vă rugăm să rețineți că, pentru a trimite produsul direct fiecărei persoane, adresa de livrare trebuie completată corect. În căsuța Order quantity (Cantitatea comenzii ), puteți selecta și cantitatea de produs care urmează să fie trimisă fiecărei persoane. După ce ați completat toate detaliile, faceți clic pe Salvați.

Detaliile vor fi apoi afișate în tabel. Făcând clic pe pictograma coș de gunoi, datele vor fi eliminate din listă. Făcând clic pe pictograma cu cheia din dreptul persoanei, puteți edita datele deja incluse. Făcând clic pe pictograma cu cheie din dreptul persoanei, puteți edita datele deja incluse.

Tabelul de date

Descărcați. Aceasta va descărca toate datele conținute în fișierul CSV.
Încărcați fișierul Excel sau CSV. Aceasta va încărca un fișier CSV și va include datele în tabel.
După ce toate datele au fost incluse, faceți clic pe pictograma săgeată din colțul din stânga sus.
Coloana de date

Toate datele incluse vor fi afișate în coloana Date. Puteți revizui fiecare dintre datele incluse făcând clic pe butoanele săgeată. De aici este, de asemenea, posibilă editarea datelor introduse, făcând clic pe pictograma cu cheie. Dacă faceți clic pe caseta de selectare Preview (Previzualizare ), caracterele de poziție vor fi înlocuite cu datele previzualizate.

Livrare

Aici puteți selecta între:

Opțiuni de livrare

Trimiteți comanda la o singură adresă de livrare. Trimiteți toate produsele la o singură adresă de livrare selectată.
Trimiteți comanda la adresele menționate în rubricile de date.. Fiecare produs personalizat va fi trimis la adresa persoanei specificate. Adresa de livrare a fiecărei persoane va fi listată în timpul comenzii.

Tabel de date gol

Puteți modifica informațiile făcând clic pe butonul Editare. După ce ați verificat, finalizați achiziția și fiecare persoană va primi un produs foto personalizat la propria adresă. Vă rugăm să rețineți că în coșul de cumpărături poate fi adăugat un singur proiect dinamic la un moment dat.